Otestujte s námi Lego Duplo® Moje první zoo

Máte už doma nějakou stavebnici  LEGO DUPLO®? Nebo jste se ještě neodhodlali do ní investovat, protože si nejste tak docela jistí, jestli si s ní i Vaše dítě vyhraje? Možná je právě teď ta ideální chvíle to vyzkoušet. Tři z vás totiž dostanou šanci získat zdarma LEGO DUPLO® Moje první zoo.

K úterním 8. VD narozeninám jsme totiž dostali kromě spousty gratulací také dárek, o který se s vámi podělíme. Tím je testování na Vašich dětech

O co jde?

Rozhodli jsme se rozšířit VD testování, které dosud probíhalo jen v rámci redakce, i na Vás a Vaše děti. Navážeme tak na testování výrobků, které tu proběhlo zhruba před dvěma lety.Skutečné maminky skutečných dětí tak skutečně vyzkouší konkrétní výrobky na vlastní kůži a o své dojmy, zkušenosti a postřehy se pak s námi všemi podělí.

Prvním produktem této nové řady testování na Vašich dětech je:

LEGO DUPLO® Moje první zoo

V zoo je další báječný den. Je tu spousta roztomilých zvířátek jako slůně, tygří mládě, lední medvídě a malá žirafa,  takže ošetřovatel má stále plné ruce práce, aby všechna zvířátka nakrmil. DUPLO kostky, figurky a zvířátka jsou barevná, bezpečná a robustní – to pravé pro malé ručky a velkou fantazii.

Doporučený věk:  1,5  – 5 let

Jak bude testování probíhat?

Ze všech přihlášených vybereme 3 maminky (nebo i tatínky, pokud se nějaký přihlásí), kterým pak necháme zaslat stavebnici LEGO DUPLO® Moje první zoo, ke které navíc dostanou i sadu otázek, na které budou po testování nebo v jeho průběhu odpovídat. Testování musí samozřejmě probíhat ve spolupráci s dětmi. Jeho průběh nám ještě zdokumentujete pár fotografiemi.

My pak z odpovědí na otázky sestavíme článek, který doplníme obrázky od vás a zveřejníme zde na VD.

Stavebnice LEGO DUPLO® Moje první zoo je samozřejmě i po skončení testování Vaše, respektive Vašich dětí.

Kdo a jak se může k testování přihlásit?

Přihlásit se může kterýkoli registrovaný návštěvník VD, který má dítě nebo děti ve věku od 1,5 do 3 let a zvládne v průběhu testování pořídit alespoň 3 ilustrační fotografie.

Přihláškou k testování je komentář pod tímto článkem, ve kterém napíšete pár slov o sobě a svých dětech – uveďte i jejich věk.  Před odesláním přihlašovacího komentáře se nezapomeňte přihlásit, abychom věděli, kdo o testování stojí 😉

Hlásit se můžete do 21. listopadu 2012. Následující den vybereme tři z Vás, kterým necháme zaslat LEGO DUPLO® Moje první zoo.