Nelekejte se, prosím…

Nastal den D a dlouho slibovaná a ještě déle potřebná zásadní úprava webu je tu.  Nelekejte se, není to rozbité…

Píšu tento článek s několikadenním předstihem, proto jen odhaduji, za jakého stavu VD ho budete číst. V tuto chvíli je všechno důležité pro velkou změnu už připravené, dokolečka testuju a dolaďuju, co se dá.

Uvedení všech změn do ostrého provozu bohužel nedokážu realizovat na pár kliknutí, během dne se tedy dají očekávat různě dlouhé výpadky. Zároveň všechny části webu zřejmě minimálně během dopoledne (ale pravděpodobně to všechno donastavování zabere ještě víc času) nemusí být plně funkční. Můžete při procházení webu narazit na různé prapodivné chybové hlášky.

Je dost pravděpodobné, že podoba webu, kterou právě v tuto chvíli vidíte, není ještě definitivní. Až budu mít pocit, že vše, co mělo být nastaveno a zprovozněno, bylo opravdu nastaveno a zprovozněno, dám vám vědět. Pak budu trnout a netrpělivě vyhlížet všechny vaše reakce.

Na zítřek je připravený další článek, ve kterém se dočtete o nejzásadnějších změnách na VD. Vizuální stránku věci popisovat nebudu, zaměřila jsem se na funkční stránku webu, abyste se tu v novém co nejsnáz zorientovali a zbytečně nepátrali po tom, co tu už třeba vůbec není.

Doufám, že vše proběhne bez větších zádrhelů a že připravené změny budou k užitku nejen samotnému webu, ale především vám, pro které je určený.

Děkuji za držení pěstí i palců, zatím ještě nepouštějte…