Jak často Vás napadne něco bláznivého?

Dnes ráno jsem se probudila možná s bláznivou náladou, těžko říci – posuďte sami. Hned po ránu jsem zašla na vasedeti.cz a rozhlížela jsem se, co je na nich nového (ačkoli jsem je opouštěla v noci, krátce po půlnoci).A možná teprve dnes jsem si pořádně všimla klubkové stránky, kde se každý den dozvíte, která z nás slaví narozeniny, které z našich dítek slaví narozeniny a kdo se zde poslední zaregistroval. A právě s touto stránkou mě napadl možná bláznivý nápad. Zajít na tyto stránky každé ráno a popřát oslavenkyním či oslavencům k narozeninám. A tak jsem také udělala. Prostě a jednoduše, probudila jsem se s natolik pozitivní náladou, že jsem ji potřebovala předat dál.

Teď už jen čekám, zda se to setká s nějakým ohlasem. Možná jsem si díky dnešnímu činu zajistila členství v klubu bláznů… Možná jsem popřála někomu, komu mé skromné přáníčko udělá radost.

Co si o tom myslíte? Byl můj dnešní ranní nápad bláznivý? Udělala by Vám v gratulace ve Vaší poště radost, ačkoli je to od „neznámého“ člověka? Přidáte se ke mně a uděláme z toho tradici – popřát členům Klubka k jejich jubileu? Nebo si myslíte, že je to zbytečné a to třeba z toho důvodu, že údaje v registraci nemusí být pravdivé?

Každopádně jediné, v co budu doufat, je to, že má přání nikoho neurazí a že třeba díky mému krátkému příspěvku najdete na tomto serveru stránku, kde se dozvíte o Vašich internetových kamarádkách více.

Krásný den všem!