Hledáme nové redaktor(k)y… Přidáte se?

Abychom vám mohli nabízet co nejzajímavější články, rozhodli jsme se rozšířit redakční tým na VD o nové redaktorky a případně i redaktory. Píšete rádi? Láká vás možnost prezentovat své názory či vědomosti prostřednictvím našich stránek? Chcete být i vy součástí našeho týmu? Pak neváhejte a napište nám!

Koho hledáme?

Věk, rodinný stav ani pohlaví určitě nerozhoduje. Důležitá je pro nás schopnost a hlavně chuť psát články související s obsahem  těchto stránek – tj. o dětech, rodině, zdraví, výživě, výchově atd. Hledáme jednak stálé redaktorky, jednak občasné dopisovatele a externí spolupracovníky.

Nemusíte být rodilí spisovatelé a novináři, abyste mohli psát pro VD. Důležité je dokázat napsat příspěvek, který má hlavu a patu a přinese čtenářům zajímavé informace, nebo je přiměje zamyslet se nad nějakým „problémem“, případně je pobaví. Jak se ukazuje v rámci projektu Pojďte si povídat, šikovných návštěvnic i návštěvníků tu máme celkem dost. Zahoďte zábrany a přidejte se k nám!

Co vám práce na VD přinese?

 

O čem byste měli psát?

Záběr VD je široký, stejně tak široká je i nabídka témat, kterým byste se mohli věnovat. Hledáme stálé redaktorky pro tyto tematické okruhy:

 

Redaktorka nemusí nutně obsáhnout veškerá témata „svého“ tematického okruhu, očekáváme, že v tomto směru se zapojí i dopisovatelky, které mohou nárazově přispívat prakticky kdykoli kamkoli 🙂

Máte-li chuť psát pro VD pouze čas od času, nabízíme právě pozici dopisovatelky. Témata svých článků můžete libovolně (resp. dle dohody s odpovídajícími redaktorkami) střídat.

Jak začít?

Pokud vás tato nabídka spolupráce zaujala, neváhejte a ozvěte se na email redakce@vasedeti.cz. Napište nám, o čem byste chtěli na VD psát, a připojte i pár slov o sobě. Nezapomeňte uvést svoji VD přezdívku 🙂

Máte-li jakékoli dotazy, můžete využít jednak uvedený email, jednak komentáře pod tímto článkem.

Těšíme se na všechny nové redaktorky i redaktory!