Aukce na září: knihy, CD, DVD i Lego Duplo

Máme tu nový měsíc a s ním i novou várku aukcí. Tentokrát si kromě knih, CD a DVD můžete vydražit i zmrzlinové Lego Duplo, které slavilo úspěch při testování na dětech. Také došlo k drobné úpravě pravidel, tak radši mrkněte, ať jste v obraze.

Změna v pravidlech aukcí

Červencové aukce bohužel přinesly i nemilou zkušenost. Dvě úspěšné dražitelky po zaslání platebních údajů přestaly komunikovat, nereagovaly ani na upozornění a vydražené knížky i CD mi tu zůstaly (najdete je znovu v zářijových aukcích).

Po uplynutí desetidenní lhůty pro uhrazení vydražených předmětů stejně jako dosud pošlu upozornění i s platebními údaji. Pokud ani pak do deseti dnů platba nedorazí, aukce budou anulovány (a pravděpodobně následující měsíc poběží znovu od začátku). V případě, že vydražitel nebude vůbec komunikovat, může mu být zrušeno členství v KLUBku a tak zamezena i účast v dalších aukcích.

Pokud tedy dražíte, nezapomeňte po skončení aukcí sledovat i schránku s OV. Pro jistotu si také zkontrolujte, zda máte u svého účtu zadaný aktuální email.

Chápu, že se může stát, že to člověku prostě nevyjde, ale v takovém případě očekávám aspoň zprávu, že vydražené nemůže převzít nebo platbu provede později (zdržení platby max o měsíc se dá tolerovat, pak už bych to tu ale neměla kde skladovat).

Tolik tedy ke změně a už můžete kouknout, co na vás v září v naší aukční síni čeká. V obrázkovém přehledu najdete jen aukční novinky. To, co jsem do aukce z výše uvedeného důvodu vrátila, uvidíte přímo ve výpisu aukcí.

Lego Duplo Postav si zmrzlinu

CD a DVD pro děti i dospělé

Tipy a rady pro rodiče

Pro předškoláky i školáky

Pro nejmenší

Přihodíte si?

Tak jak to vidíte? Zaujala vás zářijová nabídka? Zkusíte tentokrát také nějaký poklad ukořistit?

Dražit můžete až do 10. září do 20.00 h.