2. adventní VD dárek: Vánoční kuchařka

Před týdnem jsem slíbila na každou letošní adventní neděli dárek v podobě e-knihy sestavené na základě našich článků. Pokud ji dnes už netrpělivě vyhlížíte, právě teď jste se dočkali.

Za dlouhé čekání se omlouvám. Háček kupodivu nebyl v mém tradičím nestíhání. Do úzkých mě tentokrát dostala technika, nad kterou se mi bohužel nepodařilo doteď úplně zvítězit. Snažila jsem se, aby výsledek tím lítým bojem nebyl moc poznamenaný. Naštěstí styl nadpisů, obrázky a další estetické záležitosti nejsou tím nejdůležitějším a případné neopravené chyby v textu mi snad prominete (případně nahlásíte, abych je opravila dodatečně, až zase najdu s počítačem společnou řeč). To nejdůležitější by se mělo odehrát ve vašich kuchyních 😉

Ale konec povídání, tady je druhý adventní – bronzový – dárek pro vás…

2. adventní dárek: Vánoční VD kuchařka

[download id=“1095789″ format=“3″]

Přeju, ať se při pečení všemi domovy vine jen samá příjemná vánoční vůně. Budu se těšit, že se pochlubíte, co jste vyzkoušeli, a jak vám chutnalo.

Stahujte a rozšiřujte, jak je libo

I tato e-kniha je volně ke stažení. Uznáte-li za vhodné šířit ji dál, budu jedině ráda.

Je na vás, zda předáte dál přímo celou e-knihu nebo jen odkaz ke stažení či odkaz na tento článek. Osobně bych byla radši za druhou a třetí variantu, abych měla trochu přehled o počtu stažení (jestli má smysl snažit se o další podobná dílka), ale hlavním smyslem je nabídnout zajímavé náměty dál, takže sdílení již stažené e-knihy rozhodně není na škodu.

Obrovské díky

Jako obvykle chci poděkovat všem autorkám původních článků, ze kterých jsou recepty v naší e-knize vybrané, jsou to: bamiska, bokul, jaholka, nunink, wrorejs a a Zuzka Svobodová.

Veliký dík posílám nunince za to, že i pro tuto e-knihu prošla vánoční články a recepty i s obrázky z nich vybrala.

V neposlední řadě tentokrát posílám obrovské poděkování celé svojí rodině za neskutečnou trpělivost, kterou se mnou dnes měli, když jsem tu střídavě sakrovala a propadala záchvatům zoufalého smíchu, když se mi práce opět neuložila.

…snad se tedy bude líbit a ty nervy, které k tomu tentokrát patřily, budou stát za to 😉

Dobrou chuť!