1. adventní VD dárek: Přáníčka

Rok se s rokem sešel a máme tu opět advent. Tentokrát jsme si pro vás zde na VD připravili na každou neděli jeden inspirativní dárek v podobě další VD e-knihy. A protože jsem s koncem listopadu spustila i novinkovou akci s posíláním přáníček, je první adventní dárek věnovaný právě vánočním a novoročním přáním.

Společně s Nuninkou jsme pro vás z Vánočního speciálu vybraly 15 námětů, jak vytvořit originální přáníčka pro vaše blízké. Najdete mezi nimi jak naprosto jednoduché nápady vhodné pro tvoření i s velmi malými dětmi, tak náročnější přání, u kterých budete potřebovat i trošku víc zručnosti a trpělivosti. A pokud si z nabídky v e-knize nevyberete, možná v ní najdete alespoň inspiraci. Posouzení už nechávám na vás, tade je…

1. adventní dárek: VD inspirace na vánoční a novoroční přání

[download id=“1095786″ format=“3″]

Přeji příjemnou zábavu při tvoření a těším se (a doufám), že se s výsledkem nezapomenete pochlubit třeba ve fotogalerii. Odkaz na hotové dílko můžete přidat rovnou k tomuto článku 😉

Stahujte a rozšiřujte, jak je libo

I tato e-kniha je volně ke stažení. Uznáte-li za vhodné šířit ji dál, budu jedině ráda.

Je na vás, zda předáte dál přímo celou e-knihu nebo jen odkaz ke stažení či odkaz na tento článek. Osobně bych byla radši za druhou a třetí variantu, abych měla trochu přehled o počtu stažení (jestli má smysl snažit se o další podobná dílka), ale hlavním smyslem je nabídnout zajímavé náměty dál, takže sdílení již stažené e-knihy rozhodně není na škodu.

Komu patří díky

Poděkování patří všem autorkám původních článků zde na VD, ze kterých jsme náměty spolu s Nuninkou vytáhly. Pro e-knihu jsem si dovolila upravit je tak, aby všechny návody byly jednotné. Použity byly články od Bamisky, Ivči a Domči, Markéty, Nuninka a Pomněnky . Všem tímto děkuji, protože bez nich a jejich práce by tato e-kniha rozhodně nevznikla.

Poděkování patří i Ivetě s Marií, které v minulosti tvořivé články na VD vkládaly, a Pavlínce, bez jejíž pomoci by žádný z nich nakonec nebyl zveřejněn.

Do třetice ještě přidávám velký dík Nunince za to, že všechny vánoční články pro nás prošla a vybrala z nich ty nejzajímavější náměty.

Připomínám překvapení do schránky

Na závěr bych ještě ráda připomněla další novinku, kterou jsem zmínila hned v úvodu článku. Koncem listopadu jsme se dohodly na prvním vzájemném posílání přáníček. Chcete-li také dostat své překvapení do schránky, stačí poslat jedno přáníčko, pro něž byste třeba mohli najít inspiraci právě v dnešním dárku. Podrobnosti k celé akci včetně pokynů, jak postupovat, najdete v článku Rozhodnuto – pošleme si přáníčka!