Výuka angličtiny pro děti od 2 let!

Proč si v dospělosti lámat hlavu nad správnou výslovností, trápit se gramatickými přehledy a mít strach, že nebudeme rozumět? Děti mají v raném věku přirozený talent, který jim umožňuje naučit se jazyku. K jazyku přistupují hravě a bez obav – a to jak k mateřštině, tak i k jakékoliv jiné řeči. Děti do čtyř let mají největší schopnost naslouchat novým zvukům a rozpoznávat je. Tato doba, po kterou je naše schopnost vstřebávat jazykové znalosti nejvyšší, končí v osmi letech…

ANGLIČTINA PRO CELOU RODINU!

Nikdo nemá lepší dispozice pro učení se cizímu jazyku než dítě v předškolním a mladším školním věku. Děti, které se začínají učit cizímu jazyku až ve čtvrté třídě, vnímají cizí jazyk stejným způsobem jako dospělí a jsou o tuto možnost ochuzeny.

Naše jazyková škola se věnuje výuce dětí i dospělých od roku 1996. Je zaměřena především na výuku dětí, a to již od 2 let!
Nabízíme výtvarné hrátky s angličtinou pro děti od 2 do 4 let probíhající 1x týdně. Především dvouleté děti se zde přirozeně hravou formou seznamují s angličtinou a vytváří si základy pro budoucí rozvíjení angličtiny v kurzech 2x týdně.

Dopolední kurzy jsou určeny pro maminky na mateřské dovolené, hlídání dětí během výuky je zajištěno.
V naší nabídce najdete i večerní kurzy pro dospělé, soukromou výuku a výuku ve firmách.

Kurzy pro děti probíhají přímo na základních a v mateřských školách, nebo v našich prostorách v Obřanech, na Lesné,v Bystrci a v centru města.
Kurzy pro děti 2 – 6 let probíhají v doprovodu rodičů, kteří se aktivně účastní výuky. Dítě se v jejich přítomnosti cítí bezpečně a jistěji a výuka může probíhat s větší intenzitou.
Po zkušenostech z minulých let jsme zavedli výuku pro děti od 3 let dvakrát týdně.

Nemusíte mít obavy, že bude dítě přetěžováno, neboť výuka probíhá hravou formou, která je zábavou a nikoliv „nudným učením“. Pro dítě je také mnohem efektivnější, když má možnost si probírané učivo častěji zopakovat. Více se naučí, lépe si pamatuje a angličtina ho více baví.

Nejen dospělým, ale i dětem nabízíme kurzy konverzace s rodilým mluvčím, které lze navštěvovat samostatně (1x týdně od věku 6 let) nebo v kombinaci s klasickými kurzy 2x týdně – např. 1x za 3 týdny, 1x za 2 týdny – od věku 4 let i 1x za týden od věku 6 let.

Během roku pořádáme anglické párty, což jsou doplňkové aktivity rozšiřující pravidelnou výuku. V létě o prázdninách 1. a 2. týden v červenci běží dva turnusy JAZYKOVÝ KURZ ANGLIČTINY PRO CELOU RODINU, kde vyučujeme děti i rodiče.

Kvalitní výuka je zajištěna proškolenými českými lektory i rodilými mluvčími.

ASTRA jazyková škola
Obřanská 60
614 00 Brno
tel.: 545 163 190, 603 798 910
e-mail: info@astrajs.cz
http://www.astrajs.cz