Soukromé školky? Oblíbené vzdělávání a zábava vašich dětí!

Končí vám mateřská dovolená, ráda byste nastoupila do zaměstnání, ale nejprve se musíte poohlédnout po vhodné školce pro vaše dítě? V případě, že řešíte nedostatek financí, obrátíte se na státní mateřskou školu, kde ovšem také není vše úplně zdarma.

Klasické školky jsou mnohdy beznadějně obsazené a sehnat volné místo blízko bydliště je takřka nemožné. Soukromá školka se nestane žádným nouzovým řešením, protože zde lze očekávat služby a aktivity, se kterými se ve většině běžných školkových zařízeních nesetkáte.

Školky jsou investicí do vzdělání vašeho dítěte

Výběr školky byste měli provádět osobně. Na místě si snadno prohlédnete, jaké pomůcky soukromá školka nabízí a jakým způsobem probíhají vzdělávací nebo oddechové aktivity. Preferujte ověřené školky. Školky Praha se zaměřují na rozvíjení talentu a dětských dovedností. Vaše děti se věnují vzdělávání, ale současně se neomezují v žádné zábavě.

Ve školkách se starají o bohatý denní program. Děti se setkají s individuálním přístupem v nadstandardním zázemí. Soukromá školka v Praze 5 nabízí dětem inovativní vzdělávací prvky, nové knihy, hračky. Často se využívá zahrádka, letní terasa, bazén nebo tělocvična. Nechybí rozvíjení jemné motoriky, vycházky do přírody, sportování a odpočinek.

Kolik řečí umíš?

Cizí jazyky jsou v současné době takřka nutností, protože se stále častěji setkáte s cizojazyčně mluvícími osobami aniž byste museli opustit Českou republiku. Nejvíce se tento trend projevuje ve velkých městech. Velmi žádaná je anglická školka, kde se děti rychle učí komunikovat v angličtině hravou formou. Nemusíte se obávat, že vaše dítě nic podobného nezvládne. Brzy se přesvědčíte o opaku. Dítě se vrhne do učení s pomocí rodilého mluvčího. Vlastně ani nezjistí, že musí zvládnout něco nového, protože bude zpívat, hrát, bavit se a angličtina se stane zcela přirozenou formou komunikace.