Jazykové školky jsou pro děti dobrou volbou

Kolik řečí umíš, tolikrát jsi člověkem – ať už malým nebo velkým. Ano, současná doba vyžaduje znalosti cizích jazyků a není problém začít s učením už velmi brzy, tedy v dětském věku. Malé děti si velice snadno zvyknou na cizojazyčné prostředí, sžijí se s ním a přijde jim pak přirozené komunikovat v cizí řeči.

Výuka jazyků i sportování na jednom místě

Dětem se musí vymýšlet stále nějaká zábava. Když po nich chcete, aby se něčemu naučily, preferují zábavnou formu. I jazykové školky myslí na to, jak dětem přichystat nejen kvalitní výuku, ale také zajímavé aktivity, které je skvěle naladí. Sportovní školka v Praze  sídlí v okolí mnohých hřišť, sportovišť a parků. Děti mohou využívat k zábavě a sportování fotbalové hřiště, plavecký bazén, tenisové kurty nebo krytou a vyhřívanou halu s pískem. Ve školce nechybí letní terasa, vybavená tělocvična nebo multifunkční herní prvky.

Hudební a sportovní kroužky potěší každé dítě

Montessori školka v pěkném prostředí se spoustou zeleně je umístěna v lokalitě nedaleko úžasně vypadajícího dopravního hřiště u Libockého rybníka. Jazyková školka v Praze 6 nabízí výuku anglického jazyka pod vedením rodilého a kvalifikovaného mluvčího. Děti si navíc mohou ve školce vybírat z mnoha volnočasových aktivit se zaměřením na pohyb a sportování. Nechybí ani možnost věnovat se nějaké hudební nebo výtvarné zábavě.

Žádné obavy z učení cizího jazyka

Rozhodli jste se dát dítě do jazykové školky, ale máte obavu, aby vše zvládlo? I ve školce zaměřené na jazyky čeká příjemné prostředí a milá společnost. Jazyková školka v Praze 1 si zakládá na individuálním přístupu, takže vaše dítě se nebude cítit nijak odstrčené. K výhodám patří i rozdělení dětí do tří skupin podle jejich znalostí a věku. Každému dítěti je věnována patřičná pozornost a může se tak rozvíjet jeho nadání a potenciál.