Jak nastoupit do školky bez slziček?

Srpen se překulil do své druhé půlky a začátek září se nezadržitelně blíží. Pokud se i vám začíná svírat žaludek nervozitou, jak zrovna váš brouček zvládne nástup do školky, zbystřete 😉

Ať už to bude jedno velké poprvé, nebo se budete do školky jen vracet po prázdninách, mohly by se vám hodit užitečné tipy, jak to zvládnout co nejvíc v klidu a pohodě.

Na čtvrtek 25. srpna je připraveno nové vysílání s Katkou Královou na téma Jak nastoupit do školky bez slziček.

Zítra to bude rok, co jsem vás zvala na jeho loňskou verzi, která se u rodičů setkala se spoustou příznivých reakcí. Letos navíc máte možnost si workshop projít kdykoli během dne. Záznam vysílání bude k dispozici od 8 hodin až do půlnoci.

Jak se nastupovalo do školky vloni?

Vloni se na workshop přihlásilo celkem 7.351 rodičů a Katka spolu s nimi vyhlásila válku všem traumatům z nástupů do školky. A to jak u dětí, tak u rodičů. Protože ruku na srdce – často jsou to právě rodiče, kdo mají ze zahájení školkové docházky větší obavy. Ty se pak na děti přenášejí a na problémy je zaděláno.

Když se dívám do svých poznámek z loňska, říkám si, jak se to všechno do jednoho vysílání mohlo vejít.

Sama jsem zvědavá, jak bude vysílání probíhat letos, co v něm bude nového a co Katka vysvětlí zase z trošku jiného úhlu. I když se nás už nástup do školky několik let netýká, dívat se budu s vámi 😉 Zase si z toho nějaký poznatek pro sebe vyzobnu 😉

Přihlásit se na workshop ZDARMA

 

Účast na vysílání může být trojitá výhra

Výhra č. 1: Dozvíte se, jak zvládnout to, čeho se spousta rodičů obává – nástup do školky.

Výhra č. 2: Pokud se přihlásíte po kliknutí na libovolný odkaz v tomto článku, budete automaticky zařazeni do soutěže o humornou knížku Kdybych já byl dospělý.

Výhra č. 3: Všichni, kdo do soutěže vstoupí nejpozději 25. srpna ve 12 h, dostanou pokyny k účasti na navazující soutěži o Cesty formana Šejtročka.

Hodí se vám některá z nich?

Pak neváhejte a přihlaste se na vysílání radši teď hned →