Čokoládová radost s Mon Chocolatier ke Dni matek

Mâitre Chocolatier Martin Pokorný vyrobil speciální voňavou pralinku pro každou maminku

Exkluzivní ryze české pralinky Martina Pokorného značky Mon Chocolatier překvapí a potěší každého milovníka sladkého pokušení, ale tahle čokoládová specialita je připravena zejména pro maminky.

Den matek se slaví po celém světě, patří mu druhá květnová neděle. A jak by potvrdili pamětníci dob první republiky, je to i v našich zemích svátek vskutku tradiční. Maminky v tento den dostávají především kytičky, ale také vlastnoručně vyrobené dárky od svých dětí. Je to svátek otevřený fantazii a překvapením. Letos ho může ozdobit luxusní čokoláda Mon Chocolatier. Kromě tradiční řady pralinek připravil Martin Pokorný speciálně pro tento svátek jarní pralinku. V kalíšku z hořké čokolády je jemná smetanová náplň s příchutí jasmínu. Na víčku z bílé čokolády jsou barevné květy z kakaového másla.

Jarní čokoládový zázrak značky Mon Chocolatier vykouzlí úsměv na tváři každé maminky.

I na to jsme vsadili, když jsme do Továrny na čokoládu pozvali děti, aby pro své maminky vytvořily pralinky podle svých představ a připravily jim tak krásné překvapení na Den matek.

Speciální pralinku můžete zakoupit v buticích Mon Chocolatier v pražském obchodním Centru Černý Most, Nový Smíchov či brněnské Galerii Vaňkovka.

www.monchocolatier.cz

Pozor, soutěž!

Od 4. do 12. května se nezapomeňte zapojit také do soutěže s Mon Chocolatier, ve které tři z vás vyhrají balení speciálních jarních pralinek, které vytvořil Mistr Cukrář Martin Pokorný.

SOUTĚŽIT