Zahrajte si o pobyt na pohádkovém zámku Berchtold!

Chtěli byste strávit noc jako v pohádce, přímo na zámku? Pak neváhejte a zapojte se do naší soutěže, kde právě o takový pobyt hrajeme!

Hotel v  zámku Berchtold je umístěn v překrásné ladovské přírodě a je obklopen nádherným parkem – dětským rájem, který je plný zajímavostí pro děti i dospělé. Stylově zrenovovaný interiér nabízí ubytování v 30 pokojích. Dva z nich jsou speciálně připraveny pro novomanžele, ostatní pokoje nabízejí útulné ubytování pro rodiny s dětmi.

Hledáte výlet pro celou rodinu?

Přijeďte do areálu zámku Berchtold s  kouzelným Dětským rájem. Na Berchtoldu vás čeká příjemná procházka, prohlídka exponátů, soutěže a možnost sportování pro celou rodinu.

Vybavení a možnosti k dětem přívětivého hotelu a celého areálu zámku Berchtold s Dětským rájem jsou ideální pro prázdninové  a víkendové pobyty rodin s dětmi. Hotel Berchtold je skutečně dětský hotel, s širokými možnostmi pro děti a celou rodinu. Sport, soutěže, zábava, poučení a profesionální hlídání dětí či sportovní tréninky v zámecké školičce, Dětském ráji nebo sport centru.
Pro relax tu najdete wellness nejen pro sebe, ale i pro své děti!

Hotel je ideální pro výlety do přírody Ladova kraje ale i do Prahy. Jsou zde prohlídky zámeckého parku s miniaturami hradů, peklem, mini ZOO a s pohádkovými  postavami. Od ubytování, restauracedětským menu, hřiště, kryté herny, relaxace až po sportovní vyžití a zábavu v našem areálu  je myšleno na děti, jejich  vyžití a bezpečnost.

Přátelský a nevšední svět pohádkového zámku Berchtold

Skřítci se již probudili, miniatury hradů a zámků jsou pro vás připraveny stejně jako příjemný personál a nové přírůstky v miniZOO.

V zámeckém parku můžete opět objevovat sktřítky a miniatury hradů a zámků. Udělejte si výlet do dětského ráje v zámeckém parku, který je vhodný pro všechny věkové kategorie. Prohlédnout si můžete stálou výstavu skřítků, strašidýlek a víl od objevitelky pohádkové země Vítězslavy Klimtové. Po cestě k miniaturám nemůžete minout perníkovou chaloupku s Ježibabou a Ježidědkem. Opomenout určitě nemůžete peklo s čerty, kde všechny děti celoročně našim čertům slibují, že už budou hodné. Potěší Vás nová zvířátka v mini ZOO a další zábavné hrací prvky.

Pro nejmenší je také připravené dopravní hřiště v areálu nebo se mohou projet zámeckým parkem.  Pro otrlejší je nedaleko sjezdová trať z vyhlídkového místa Bílý kámen, která končí přímo na zámku Berchtold. V areálu zámku najdete Ráj koloběžek a pak je už jen na vás, kam a na čem se vydáte na výlet!

Nezapomeňte se dobře najíst

Součástí hotelu je i restaurace s názvem Kouzelná zahrada, která je zaměřena na lokální kuchyni a každý měsíc pořádá gastronomické akce. Restaurace se zaměřujeme výhradně na sezonní  kuchyni, přičemž důraz je kladen na kvalitu surovin.

Zahrajte si o pobyt pro celou svou rodinu!

Hledáte nevšední místo, kde strávit příjemné chvilky se svými blízkými? Chcete najít pohádkovou dovolenou, která by uchvátila i vaše děti? Pak zkuste pohádkový zámek Berchtold, který je přímo stvořený pro vyžití celé rodiny. My jsme pro vás připravili ve spolupráci s tímto nádherným zámkem soutěž, ve které můžete vyhrát pobyt na jednu noc pro celou rodinu v hodnotě 3.200 Kč + 20% slevu do restaurace a 20% slevu do wellness! Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázky a mít štěstí při tipování.

Soutěž o pohádkový pobyt na zámku Berchtold běží od 24. července
do 21. srpna 2014
.

SOUTĚŽIT

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko. Každý den nad ránem probíhá kontrola soutěžních tipů. Všichni soutěžící, jejichž tip byl již překonán, budou o tomto faktu informováni emailem. Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.