Tipy na vánoční dárky: Co frčí u našich nejmenších?

„Nejjednodušší je vybírat dárky pro děti,“ říkají ti, kteří žádné děti nemají. Každý rodič ví, jak je těžké vybrat dárek, ze kterého budou mít děti u stromečku radost.
A co vybrat vánoční dárek pro děti, který je jen tak neomrzí – to je teprve zapeklitý úkol. Ale neházejte flintu do žita – máme pro vás bezva tipy, ze kterých budou vaše děti nadšené ještě dlouho po Vánocích!

Pro tvořivé děti

Roste vám doma malý umělec nebo stavitel? Neustále něco kutí a dětské výtvory máte vystaveny po celém bytě? Pak vaší ratolesti zaručeně rozzáří očka stavebnice či přímo kreativní sada. Na trhu je k dostání nepřeberné množství stavebnic i kreativních sad – pro kluky i pro holky, složité i jednoduché, výtvarné i technické. Uvidíte, že budete s takovým dárkem slavit úspěch ještě na jaře!

Tip: S vybíráním dárků si zkrátka nevíte rady? Pak je pro vás jako dělaný průvodce výběrem vánočními dárky. Na www.vanocni-darky.cz najdete praktické rady, přehledné kategorie i samotnou galerii vánočních dárků. Stačí zadat, pro koho dárek sháníte a je to!

Pro děti, které se těší do školy

Máte doma čerstvého prvňáčka nebo zkrátka dítko, které se do školy vždy těší? Pak mu určitě udělá radost pořádná školní výbava – batoh, penál nebo třeba praktické desky na sešity. Ale pozor, u těchto dárečků nestačí vzít jen tak ledajakou výbavu. Je třeba se trefit do vkusu! Novou školní výbavou musí přeci svým spolužákům vyrazit dech! Co třeba stylový batoh s oblíbenou filmovou nebo akční postavičkou? Zjistěte, co právě frčí!

Pro soutěživé děti

Vaše milovaná ratolest dokáže všechno proměnit v soutěž? Vždycky touží být nejlepší a ve všem každého porazit? Pojměte v soutěžním duchu i vánoční dárek – co takhle 3D puzzle, společenská hra nebo třeba hlavolam? Když k dárečku přiložíte vzkaz od Ježíška, že na toho, kdo hlavolam či puzzle vyřeší první, čeká odměna, trefíte se do černého!