Krásný a uvěřitelný příběh o začátku jedné lásky…

Přijměte srdečné pozvání do Divadla v Rytířské na komedii Frankie & Johnny v podání Terezy Kostkové a Aleše Hámy. Tři z vás mohou získat po dvou vstupenkách na březnové představení za jedinou správnou odpověď na soutěžní otázku. Vyrazíte s námi za kulturou?

Divadlo v Rytířské, Rytířská 31, Praha 1

uvádí

FRANKIE & JOHNNY

autor: Terrence McNally

překlad: Kateřina Hilská

režie: Petr Kracik

hrají: Tereza Kostková a Aleš Háma

Krásný a uvěřitelný příběh o začátku jedné lásky…

I když už máte za sebou kousek života a několik zklamání, pořád je naděje!

Johnny se právě vrátil z vězení a našel si práci v malé newyorské restauraci, kde pracuje i Frankie. A právě otevřeně prostořeká číšnice ho okouzlí. Jednou večer spolu náhodou skončí v posteli. A je tady obyčejně neobyčejné ráno. Zatímco Frankie vše považuje za drobnou aférku, protože zklamání z mužů zažila už dost, Johnny se zamiloval. V první chvíli se zdá, že jejich vztah nemůže fungovat. Ani jeden nejsou už nijak mladí. Ona má za sebou několik nepovedených lásek. On rozpadlé manželství. Po sérii vtipných slovních přestřelek a klasických nedorozumění svitne jakási naděje. Že by ti dva měli ještě šanci…?

Frankie & Johnny – Tereza Kostková, role Frankie

Čím si vás získala hra Frankie & Johnny?
Naprostou opravdovostí, nepokrytostí v oblasti lidské intimity a přese všechny citlivé otázky humorem a závěrečnou nadějí. Jako rozený optimista to nemohu nechtít podtrhnout.

Je vám postava Frankie něčím blízká?
To naprosto netřeba odhalovat… Žena i herečka musí mít svá drobná tajemství. Podstatné je, že Frankie hraju ráda.

Jaká je divadelní spolupráce s Alešem Hámou?
Často se setkáváme po představení s reakcí, že „Aleš velmi pozitivně překvapil“. Dotyční mají na mysli onu činoherní rovinu a hloubku. Mě ale nepřekvapil, vím to o něm dávno a vážím si, že roli přijal a nešetří talentem ani humorem.

Pozor, soutěž!

Zaujala vás naše pozvánka do Divadla v Rytířské? Tři z vás mají nyní šanci vstupenky na tuto příjemnou komedii vyhráv v naší soutěži. Jako obvykle bude stačit správná odpověď na jednoduchou soutěžní otázku a troška štěstí při tipování.

Soutěž o vstupenky na komedii Frankie & Johnny poběží od 16. do 29. ledna 2015.

SOUTĚŽIT

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko. Každý den nad ránem probíhá kontrola soutěžních tipů. Všichni soutěžící, jejichž tip byl již překonán, budou o tomto faktu informováni emailem. Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.