Podpora dětského tábora

Dostala se k nám do redakce prosba o pomoc při zajištění letního tábora. No a my nejlíp pomůžeme asi zveřejněním tohoto dopisu. Třeba něco napadne pravidelné čtenáře, třeba náhodného návštěvníka…

Vážení rodiče a přátelé.

Na konec srpna připravujeme speciální „tábor“ zaměřený na astronomii a kosmonautiku pro děti od 11ti let. Na tuto akci je na rozdíl od jiných táborů potřeba moderní technika, zejména dalekohledy, počítač, dataprojektor a plátno. Tábor takto technicky vybavujeme už několik měsíců.

I přesto máme prosbu. Některé důležité vybavení nám ale chybí. Tím je kvalitní promítací plátno a dataprojetor.

Na plátno sháníme finance v hodnotě 5 000 Kč.
Dataprojektor si samozřejmě nemůžeme dovolit pořídit, proto hledáme možnost jeho zapůjčení. Pro zajímavost, naše organizace je pojištěna na věci zapůjčené, svěřené do výše 1 miliónu Kč.

Pokud prosím víte o firmě, která by byla ochotna v této prospěšné věci pomoci, kontaktujte mne. Sháníme zapůjčení dataprojektoru na termín 21.8. – 30.8. nebo sponzorský dar o úhrnné výši alespoň 5 000 Kč.

Od 2.7. do 17.7. budu pouze na telefonu 777 671 483, pak již běžně na emailu.

S pozdravem Zbyšek Prágr

ZO ČSOP Žlutý květ
Zbyšek Prágr
Dobrovského 172
252 19 Rudná

www.zlutykvet.cz

Pravidelné čtenáře určitě nepřekvapí informace, že o pomoc nežádá nikdo anonymní, nýbrž „náš“ Zbyšek, jehož jméno sem tam v nějakém příspěvku můžete zahlídnout.