Pár slov od Sandry…

Pokud jste v několika málo předchozích dnech náhodně či cíleně zabrousili na stránky se Sandřiným profilem , nebudou pro vás následující řádky žádným překvapením.

Troufám si přesto odhadnout, že většina z vás bude nadšená přinejmenším stejně jako já, když mi Petra přeposlala krátkou zprávičku od humanistů (www.humanisti.cz) o tom, že právě Sandřina stránka byla v nedávné době aktualizována…

Padl na mě tímto velmi milý úkol, pochlubit se za Sandru jejím druhým vysvědčením. Myslím, že na ni můžeme být právem pyšní/pyšné… Posuďte sami…

A kromě vysvědčení máme od Sandry dva dopisy. Dva!

1. dopis

„Milé maminky, Petro, Darčo a Adélo,
zdravím ve jménu pána Boha.

Děkujeme mockrát za vaši pomoc, bez ní bychom nebyli tak daleko, jako jsme teď. Moc děkuji Bohu, že dal vašim srdcím touhu mě sponzorovat.

Děkuji za všechny dary a placení mého vzdělávání, je to ten nejlepší dar za celý můj život. Bůh Vám žehnej. Modlím se, aby vám Bůh dále rozšiřoval obzory a dal vám moudrost a sílu.

Přála bych si, abyste mě někdy navštívili zde, v Keňi. Ráda bych vás potkala osobně, viděla vás z očí do očí. Naše škola se právě otevřela po srpnových prázdninách. Strávila jsem prázdniny s mými prarodiči, cestovali jsme po naší zemi, byla to úžasná zkušenost. Bůh byl k mé rodině opravdu milosrdný a za to mu moc děkujeme. Ještě jednou Vám moc děkuji za oblečení, které přišlo 2 dny před mými narozeninami (28. Září). Pošlu vám své narozeninové fotky později.

Jménem Sandry a rodiny
Bůh vám žehnej“

2. dopis

„Milé maminky,

posílám vám pozdrav od naší rodiny, ve jménu Boha.

Chtěli bychom využít této příležitosti a poděkovat vám za skvělé věci, které děláte pro mě a mou rodinu. Dát mi vzdělání je ten nejlepší dar a my děkujeme, Bůh Vám žehnej.

Sandře se ve škole daří, užívá si všechny školní aktivity. Nyní je škola zavřena přes prosincové prázdniny, znovu se otevře 4. 1. 2010. Naší rodině se velmi daří a moc si vás vážíme. Ještě jednou vám chceme moc poděkovat za všechny dary, které posíláte. V příloze najdete náhrdelník pro mou matku Petru.

Celá rodina by ráda využila tuto příležitost popřát vám všem veselé vánoce a šťastný nový rok.

Sandra s rodinou“

Tak, Petro, doufám, že nám ostatním náhrdelník od Sandry aspoň ukážeš!

Všem ostatním vkládám pro radost alespoň Sandřiny fotky a kresbu. Vše naleznete také ZDE .