Celorepubliková sbírka Srdíčkový den 7. a 8. prosince 2009

Občanské sdružení Život dětem pořádá ve dnech 7. a 8. prosince 2009 svou tradiční celorepublikovou sbírku, v pořadí již 28. „Srdíčkový den“…Sbírkovými předměty jsou oblíbené magnetky v hodnotě 25 Kč, krásné dekorativní odznáčky ve tvaru srdíčka a samolepicí bločky v hodnotě 30 Kč, vše s logem OSŽD. Projekt je opět zaměřen pomoci vážně nemocným, postiženým a opuštěným dětem v České republice.

Výtěžek sbírky je určen na nákup inkubátorů Giraffe Omnibed pro tři neonatologická centra: FN Olomouc, Nemocnice České Budějovice a FN Hradec Králové, dále také pro další dětská oddělení a zařízení pečující o nemocné, postižené a opuštěné děti a částečně i na podporu vzdělání.


Občanské sdružení Život dětem v tomto roce oslavilo 10. výročí své činnosti a celorepublikově poskytlo pomoc již ve výši 87 716 920 Kč. Podrobné informace k zakoupeným darům najdete na www.zivotdetem.cz.

Občanské sdružení Život dětem srdečně děkuje všem laskavým lidem, kteří si ve dnech sbírky 7. a 8. prosince 2009 zakoupí sbírkové předměty a pomohou nám proměnit „dětské slzy v úsměv“.