V jakých lázních vám zajistí hlídání pro děti?

Touží vaše srdce po lázních, ale říkáte si, že děti jsou pořád ještě malé, tak vám nezbývá než o lázních jen snít? Máme pro vás dobrou zprávu. Do lázní můžete i s dětmi!

Vidíte se, jak ležíte na lehátku, na vašich zábalem prohřátých zádech rozehrávají prsty šikovné masérky symfonii, která by mohla být klidně nekonečná po tom? Nebo sníte o tom, jak ležíte ve vaně plné příjemně teplé minerální vody s léčivými účinky a máte chvilku opravdu jen pro sebe? Tak proměňte sen ve skutečnost a do těch lázní se vydejte. Klidně s celou rodinou.

Opravdu existují lázně, kam mohou i děti?

Ano, existují. Dokonce za nimi ani nemusíte do zahraničí. Stačí se vydat do západních Čech, do Slavkovského lesa, do lesnaté podhorské krajiny Mariánských Lázní.

Zdejší hotely a penziony jsou připravené jak na ubytování dospělých, tak na návštěvu dětí. Některé si pro ně dokonce připravili i animační program. Vy si tak můžete užívat procedury, zatímco vaše děti se budou bavit.

Náš tip: Když se do Mariánských Lázní vydáte v létě, můžete využít i služeb dětského animačního klubu Coolonáda. O prázdninách funguje každý den, v září je možné po domluvě už jen víkendové hlídání.

Co musíte s dětmi v Mariánských Lázních zažít?

Dovolená není jen o polehávání u bazénu, s dětmi už vůbec ne. Dovolená je přeci i o poznávání nových míst. Co můžete zažít v Mariánkách?

 

Jaké hotely jsou v Mariánských Lázních baby friendly?

Ne všechny hotely vítají děti s otevřenou náručí. Možná už jste se také setkali s ubytováním, které dětem vstup přímo zakazuje. Proto se s vámi podělíme o místa, kde se na vaše děti už těší.

Náš tip: Víte, že místní obyvatelé by vám řekli, že Mariánky jsou nejkrásnější na podzim? Turistů už tam moc nenajdete, v klidu si pochutnáte na lázeňských oplatkách, poznáte město, užijete si procedur. Tak na co ještě čekáte?