MVD: Dopřejte svému miminku zdravý zadeček

Milé maminky, máte představu, že látkové pleny jsou nemoderní a pracnou záležitostí? Nenechte se mýlit. Moderní látkové pleny není třeba složitě skládat, vyvařovat či dokonce žehlit.

Látkové pleny jsou pojem, který se v dnešní době vrací na výsluní a je to tak dobře: pro naše děti, přírodu i peněženky.
Jako nastávající maminka chtěla Petra Sýkorová pro své miminko jen to nejlepší. Jednou z těchto věcí bylo i zdravé přebalování. Po vyzkoušení mnoha typů látkových plen se rozhodla pro založení vlastní značky, která poskytne maminkám jednoduchost jednorázových plen a zároveň zdravý zadeček a ušetřené peníze, které poskytují pleny látkové. Výrobky testují samotné maminky a podle jejich připomínek jsou uváděny do finální podoby a následně do prodeje. Kvalita prověřená maminkami je tedy zaručena.

Značka GaGa’s pleny® myslí na každou ženu, která na styl a krásu nechce rezignovat ani v období mateřství … důkazem jsou například malé nepromokavé pytlíky použitelné nejen na kojící vložky, ale také třeba místo kosmetických taštiček…pojďme si ale sortiment značky GaGa’s pleny představit postupně.

Startovací sady

 

Plena AIO new

 

Přebalovací podložky

Nepromokavý pytel na pleny

 

Kojící vložky do podprsenky

 

Dámské menstruační vložky

 

Stále ještě váháte? Máme pro Vás hlavní výhody látkové výbavy

Hodnocení maminek i tatínků si můžete přečíst ZDE.