Znáte pana Semtamťuka?

Kdo nezná pana Semtamťuka, měl by se s ním honem seznámit. Stejně jako Klárka a Kuba. A v naší soutěži si o jeho kouzelné příběhy můžete i zahrát!
Pan Semtamťuk je vědec s dlouhými bílými vousy, který má neuvěřitelné nápady a vymýšlí vynálezy, díky nimž Klárka s Kubou zažijí dobrodružství jako nikdo jiný. Občas se sice něco zvrtne, občas jim dokonce jde tak trochu o život, ale za ten zážitek to stojí.

Kdo taky může vyprávět, že v balonu z nafukovacích balonků přeletěl z Čech přes Afriku do Jižní Ameriky a zase zpět, musel se prokousávat obří bábovkou, prchal před opicemi v převrácené mayské pyramidě, plaval v záplavě vousů, létal nad městem pomocí obřích motýlích křídel, nebo se pomocí kouzelné čepice přenesl do doby dinosaurů?

Celkem 17 veselých, bláznivých příběhů Kuby, Klárky a pana Semtamťuka, které vycházely na pokračování v časopise Čtyřlístek, se poprvé objeví v knižní podobě.

Nápady pana Semtamťuka

Vydalo nakladatelství Mladá fronta

Počet stran: 112
Formát: 190 x 245
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Knihu si můžete se slevou objednat třeba zde.

Vyhrajte knihu nápadů pana Semtamťuka!

Pamatujete si ze Čtyřlístku tohoto sympatického bělovousého chlapíka? Chcete si znovu, se svými dětmi připomenout jeho příběhy? Pak nevynechejte knižní podobu skvělého komiksu!
Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta jsme pro vás připravili soutěž, ve které hned pět z vás vyhraje tento báječný titul. Stačí jen správně zodpovědět soutěžní otázku a mít štěstí při tipování. Soutěž s příběhy pana Semtamťuka běží od 28. října do 10. listopadu 2013.

SOUTĚŽIT

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko. Každý den nad ránem probíhá kontrola soutěžních tipů. Všichni soutěžící, jejichž tip byl již překonán, budou o tomto faktu informováni emailem. Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.