Zahrajte si o jedinečnou knihu pro nejlepší kamarádky

Knížka, do které se dá psát, kreslit, lepit… Takový Facebook na papíře. No, není to super nápad? A právě s ním přichází patnáctiletá autorka Mirabell Eckertová, o jejíž dílo si můžete zahrát i v naší soutěži!

Holky a nerozlučné kamarádství

Jste nerozlučné a procházíte spolu dobrými i těžkými časy: ty a tvoje nejlepší kamarádka. Ať už je to večerní sledování televize či filmů, zkrášlovací dny, bláznivé akce nebo nakupování či zhroucení – děláte zkrátka všechno spolu.

Vaše nejkrásnější vzpomínky, nejúžasnější momenty, nejlepší fotky a další záležitosti mohou být součástí této knihy, abyste na tento nádherný čas nikdy nezapomněly.

Tato kniha je stejně výjimečná jako vaše přátelství.

Patnáctiletá Mirabell Eckertová sestavila nádhernou knížku pro nejlepší kamarádky, která mimo jiné obsahuje:

 

Deník nejlepších kamarádek

Vychází 18. 6. 2014
Pevná vazba bez přebalu, 160 stran
Běžná cena: 198 Kč
Originální název: Das Beste-Freundinnen-Buch: No one could ever replace you
Přeložila: Jitka Sládková

Více o knížce najdete tady.
Ukázku z knihy si můžete přečíst tady.

O autorce:

Autorkou knížky je 15letá Mirabell Eckertová. Prožívá přesně to, o čem píše – přátelství, tajemství, snahu věřit druhým a spolehnout se na ně.

Kniha vznikla z její vlastní zkušenosti, kdy si s nejlepší kamarádkou psaly na papírky své zážitky, postřehy, dojmy. Stejně tak to dělaly jejich spolužačky. A tak Mirabell napadlo vytvořit knihu, do níž si kamarádky mohou nejen psát, ale i lepit fotky, vzkazy a další důležité věci.

Vyhrajte pro své děti Facebook na papíře!

Zalíbil se vám nápad dívky, která je v podobné věkové kategorii jako zrovna ta vaše? Chtěli byste jí udělat radost? Pak je Deník nejlepších kamarádek naprosto skvělým nápadem! A v naší soutěži si o něj můžete také zahrát.
Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při tipování.

Soutěž s Deníkem nejlepších kamarádek běží od 30.června do 13.července 2014.

SOUTĚŽIT

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko. Každý den nad ránem probíhá kontrola soutěžních tipů. Všichni soutěžící, jejichž tip byl již překonán, budou o tomto faktu informováni emailem. Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.