Vydejte se s Nanukem za polární kruh a vyhrajte!

Již zítra začíná nový školní rok a mnoho dětí usedne poprvé do školních lavic. Aby jim učení šlo radostněji, mohou si volné chvilky zpříjemnit čtením o dobrodružstvích malého štěňátka v knížce určené pro začínající čtenáře. A v naší soutěži ji můžete i vyhrát!

Knížku Nanukova dobrodružství vydalo na sklonku léta nakladatelství Portál, které patří mezi dvacet největších nakladatelství v ČR. V nabídce najdete kromě jiného i příručky pro rodiče, knihy her, knihy o zdravém životním stylu a samozřejmě tituly pro děti.

 

S Nanukem za dobrodružstvím

Knížka pro začínající čtenáře přináší příběh malamutího štěněte Nanuka, které se má brzy vypravit na návštěvu za svými psími prarodiči za polární kruh.

Nanuk si při setkání s ježkem poraní tlapku, cesta se proto odkládá, ale štěně se v noci rozhodne vypravit se na sever samo. Při svém putování zažije úspěch i nezdar, pozná strach z neznámého světa, ale také si najde nového kamaráda. Když doputuje k cíli, setká se i se svou malou hodnou paní a její maminkou, které se vypravily ztracené štěně hledat a správně vytušily, kam ho stesk přivedl.

 

Nanukova dobrodružství

Autorka: Alžběta Dvořáková

Počet stran: 72
Formát: 165×215 mm
Vazba: vázaná

Knížku Nanukova dobrodružství si můžete objednat se slevou třeba zde.

Prolistujte si i ukázku.

Knížka je členěna do krátkých kapitolek, je přizpůsobená začínajícím čtenářům, na konci každé kapitolky jsou zařazeny otázky motivující k porozumění náročnějším výrazům, rozvíjející nějaký uvedený motiv apod.

O autorce:

Alžběta Dvořáková je bohemistka, překladatelka z angličtiny, spoluautorka knihy Cesta z mlčení (Portál, 2009).

 

Pozor, soutěž!

Hledáte pro své děti kvalitní knížku, která je zaujme nejen svým obsahem, ale která jim zároveň bude i dobrým výchovným rádcem? Pak právě pro vás je tady titul Nanukova dobrodružství!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Portál jsme pro vás připravili soutěž, ve které hned tři z vás mohu vyhrát tuto nádhernou knihu pro vaše děti.

Stačí jen správně zodpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při tipování.
Soutěž o knihu Nanukova dobrodružství běží od 2. do 15. září 2013.

SOUTĚŽIT

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko. Každý den nad ránem probíhá kontrola soutěžních tipů. Všichni soutěžící, jejichž tip byl již překonán, budou o tomto faktu informováni emailem. Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.