Zahrajte si o knížky pro všechny šikulky

Jaro je tady už nejen kalendářově a my tu pro vás máme tipy hned na tři tituly na veselé jarní tvoření s dětmi. Zahrát si o ně můžete i v naší soutěži..

Nakladatelství Metafora ve své edici Pro šikovné ruce přináší celou řadu skvělých nápadů, kde si vybere snad opravdu každý.

Převlečené krabičky od zápalek

Autor: Claude Schmill-Van den Berghe

Počet stran: 32
Vazba: brožovaná
Formát: 160x240mm
Barevně fotograficky zpracovaná
Cena: 99 Kč

Knihu Převlečené krabičky od zápalek si můžete objednat se slevou zde.

Nevíte, jak snadno zabavit naše nejmenší? Jednoduše!
Stačí pár prázdných krabiček od zápalek různých velikostí. Z nich vyrobíte celou řadu originálních hraček! Kniha obsahuje 52 modelů.

Šibalské králíčky, něžné ovečky, tajnůstkářské žáby, sáňkující děti, vlaky, auta, lodě, krokodýly, slony, ale i dinosaura nebo veselé tužky, které pobaví. K tomu všemu budete potřebovat jen něco málo knoflíků, odstřižky látek a zbytky vlny, pohyblivé oči a různé barvy… Už se těšíte na krásné tvůrčí rodinné odpoledne?

Hravé těstoviny

Autor: Lionel Hoerner

Počet stran: 48
Formát: 195×270 mm
Vazba: vázaná
Fotograficky ilustrovaná
Cena: 149 Kč

Knihu Hravé těstoviny si můžete se slevou objednat zde.

Pro většinu z nás jsou těstoviny něčím, co se uvaří v hrnci, a obvykle je nepokládáme za nic krásného či zajímavého. Jenže to je veliký omyl! Ve skutečnosti mohou být nejen materiálem k obědu, nýbrž i k tvorbě zábavných drobností.

Zvířata, panáčci, dopravní prostředky a další nápadité hračky a ozdoby, které najdete v téhle knize, jistě zaujmou starší i mladší generaci veselou barevnou vizáží i jednoduchostí výroby.

U každého výrobku najdete podrobný návod k jeho zhotovení a fotografie všech výtvorů i těstovin, které k tomu budete potřebovat. Kniha bsahuje 50 originálních modelů.

Háčkujeme na panenky

Autor: Cendrine Armani

Počet stran: 64
Formát: 195 x 270 mm
Vazba: vázaná
Fotograficky ilustrovaná
Cena: 149 Kč

Knihu Háčkujeme na panenky si můžete se slevou objednat zde.

V téhle knížce najdete 45 překrásných háčkovaných modelů na panenky dvou základních velikostí (42 cm a 36 cm) včetně detailních, srozumitelných návodů.  Pořiďte jim originální šatník na všechna roční období.
Základní použitá oka: řetízkové oko, řetízek, dlouhý sloupek, pevné oko, krátký sloupek… jsou uvedena v podobě barevných schémat. Dokončení a sešití oblečků je díky podrobnému popisu a přesným návodům velmi jednoduché.

Oblékněte panenky na celý rok…

* jaro v zahradě
* léto na venkově
* léto na horách
* léto na břehu moře
* podzim
* zima

Pozor, soutěž!

Vyrábíte rádi kdykoliv a z čehokoliv? Trávíte volné chvíle se svými dětmi tvořením a zrovna hledáte inspiraci?
Pak právě pro vás jsou tady knížky z edice Pro šikovné ruce. Vytvořte si nádherné hračky z těstovin nebo využijte obyčejné krabičky od zápalek, či oblékněte panenky na jaro.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora jsme pro vás připravili soutěž, ve které hned tři z vás získají balíček všech výše uvedených titulů!
Stačí jen správně zodpovědět  soutěžní otázku a mít štěstí při tipování. Soutěž s tvořivými knížkami běží od 26. dubna do 9. května 2013.

SOUTĚŽIT

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Každý den nad ránem probíhá kontrola soutěžních tipů. Všichni soutěžící, jejichž tip byl již překonán, budou o tomto faktu informováni emailem. Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.