Přijďte si s dětmi vyrobit originální valentýnská přáníčka z kůže!

Přemýšlíte, jak s dětmi strávit den na svátek sv.Valentýna? Chcete si užít legraci a přitom potěšit děti tvořením ze zajímavých materiálů? Mám pro vás tip!

Na VašeDěti.cz jsme vám již představili tvoření ze zbytků kůže, které pro děti ze školky, věnovala Obuv DPK. Ve spojení s výtvarným studiem Šuplík je teď připravena další zajímavá akce, kde právě tvoření bude hrát hlavní roli!

V obchodním centru Krakov, kde je rovněž jedna z prodejen dětské obuvi DPK, se uskuteční 14. 2. 2015 od 15 do 18 hodin akce s tématikou Valentýnská srdíčka.

Workshop ve znamení Valentýna

Úkolem dětí bude vymyslet vlastní valentýnskou dekoraci, kterou pak z barevných kůží vystřihnou a nalepí na papírový podklad. Zkrátka si vyrobí přáníčko podle svého návrhu.

Hlavním materiálem pro tvorbu těchto přáníček je kůže, kterou věnovala firma DPK (výrobce obuvi DPK).

Akce je zcela zdarma, všechny děti budou mít k dispozici veškerý materiál. Na místě bude i potřebná pomoc, například s návrhem motivu a s dokončením přáníčka.

Proč z kůže?

Zeptala jsem se marketingové manažerky firmy DPK, paní Zimčíkové, o jaké zbytky kůží se jedná…

Dalo by se říct, že recyklujeme kůže, které už nevyužijeme při výrobě botiček. Takže ty kousíčky kůže, které zůstanou nepotřebné pro výrobu, tak dáme na dobrou věc, například nyní pro valentýnskou dílničku. 

Worhshop zajišťuje Výtvarné studio Šuplík ve spolupráci s Dětskou obuví DPK a Obchodním centrem Krakov.