Živý kaleidoskop – divadlo plné barev a smíchu pro děti i jejich rodiče

I když je dnes snadné najít zajímavou náplň pro čas trávený s našimi dětmi, přesto se na scéně objevuje něco nového, co stojí za to vidět.

Image Theatre, české černé divadlo s více než dvacetiletou tradicí, začíná hrát pravidelně i pro nejmenší diváky. Po úspěšné předprázdninové premiéře vítá podzim, děti a jejich rodiče představením “Živý kaleidoskop”. Netradičnost tohoto představení spočívá v tom, že vychází z repertoáru pro dospělé, který se však po úpravách potvrdil stejně zábavným i pro děti. Začalo to představeními pro děti, jež divadlo Image uvedlo na mnoha místech v zahraničí, například v Řecku, Hong Kongu nebo Izraeli.

Navštívit jej můžete v sobotu 20.října 2012 od 15.00 a od té doby pravidelně jednou za 14 dní.

Více informací nejen o termínech najdete i na www.imagetheatre.cz/prodeti/

Představení Živý kaleidoskop je složené z humorných pantomimických scén a vybraných tanečních černo-divadelních čísel inspirovaných různými africkými zvířaty. V představení se diváci mohou setkat například s antilopami, opicemi, zebrami, motýly a uvidí i trávu růst. Černo-divadelní technika divadla Image okouzluje děti i dospělé, je plná barev, nečekaných triků a krásného tance. Choreografii vytvořila Eva Asterová-Čihařová, bývalá sólistka Pražského komorního baletu Pavla Šmoka. Autorem pantomimických scének je Josef Tichý, René Pyš a Petr Liška.

“Rádi bychom touto cestou nabídli alternativu k jiným dětským divadelním programům s tím, že u nás se plnohodnotně pobaví jak divák dětský, tak i divák dospělý.  Naším cílem je vytvářet kouzlo okamžiku a v divadle Image bude na všechny děti čekat naše nejvřelejší přivítání,” uvedla za Image Theatre jeho umělecká ředitelka, Eva Asterová-Čihařová.

Tato představení se snaží propojovat nejen světy světla a tmy, ale i světy dětí s různým zázemím. Proto je po předchozí domluvě vstup zdarma otevřen například dětem z dětských domovů či jiných neziskových organizací. Divadlo Image tak chce touto cestou podpořit setkávání dětí při společném zážitku a naplnit tak přísloví “sdílená radost – dvojitá radost”.

Doporučený věk dětí je od 5 ti let. Děti do 4 let bez nároku na sedadlo mají vstup zdarma.

Vstupenky za 150 Kč pro všechny jsou již v prodeji, zakoupit je lze v pokladně divadla Image na Národní třídě. Vstupenky je možné i dopředu rezervovat telefonicky přímo v divadle Image na čísle (+420) 222 314 448 nebo emailem: image@imagetheatre.cz.

Vstupenky můžete právě teď vyhrát

Ve spolupráci s divadlem Image Theatre jsme pro vás připravili soutěž o vstupenky na první představení Živého kaleidoskopu. Hned tři z vás mohou vyhrát voucher pro 4 osoby.
Soutěž poběží od 12. do 17. října 2012.

SOUTĚŽIT

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Každý den nad ránem probíhá kontrola soutěžních tipů. Všichni soutěžící, jejichž tip byl již překonán, budou o tomto faktu informováni emailem. Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.