Otestujte společenskou hru pro celou rodinu

Ano, další testování je tu! Ovládnete slova nebo zabloudíte v labyrintu? WORD, slovní labyrint je nová společenská hra pro celou rodinu, kterou tři z vás vyzkouší s svými dětmi.

Co budeme testovat?

Předmětem dalšího testování je rodinná stolní hra Word určená pro hráče od 8 let.

Napětí, dynamika, taktizování…to vše zažijí hráči při hře Word, slovní labyrint, jejímž cílem je spojit písmena na hrací ploše ve slova a propojit co nejrychleji dvě protilehlé strany hracího pole, stejně jako v oblíbené televizní soutěži. Pomocí barevných žetonů tak tvoří jednotlivci nebo týmy slova na hracím plánu. Ten se skládá z pětadvaceti oboustranných kartiček, které se dají pokaždé umístit jinak. Vzniká tak až 500 milionů herních kombinací, takže hra bude pokaždé nová a rozhodně se neomrzí.

Autorem hry je Dean L. Hoyt, jeden z nejznámějších a nejuznávanějších tvůrců slovních her a puzzlů na světě. Jeho hry jsou uváděny ve stovkách významných zahraničních periodik, jako např. USA Today, New York Daily News atd. Denně je hraje až 7 milionů lidí.  Tato unikátní hra byla nominována do finální trojice Hry roku 2012 ve Švédsku.

Hra je určena pro 2 až 6 hráčů. Doba trvání jedné hry je přibližně 20 minut. Užijí si ji všichni od 8 let.

Word, slovní labyrint se dá koupit za 499,90 Kč ve všech dobrých hračkářstvích nebo  na  www.epline.cz/eshop.

Kdo a jak bude společenskou hru Word testovat?

Testování je tentokrát určeno celým rodinám, které mají se stolními hrami již nějaké zkušenosti. Ideální účastníci testování mají alespoň dvě děti ve věku od 8 let. Tuto věkovou hranici musí splnit všichni přihlášení zájemci, z počtu dětí můžeme případně slevit 😉

Vybraní testující dostanou ke hře Word také sadu otázek, na které nám do 10 dnů od obdržení hry pošlou odpovědi. Jako obvykle je třeba přiložit i nějaké foto, na kterém budete hru hrát.

Přihláškou je zase komentář pod tímto článkem (nezapomeňte se před jeho vložením přihlásit!) vložený nejpozději 28.4.2013. Vybírat budu opět s přihlédnutím k další aktivitě na VD.

Kdo si bude chtít zahrát Word a napsat nám o svých dojmech?