Návrat ke kořenům aneb konečně hračky, které jste hledali

Každý rodič v otázce výchovy čelí mnoha dilematům týkajících se dětských hraček. „Opravdu mé dítě nutně potřebuje iPad?“ „Hodí se, aby si moje dcera hrála s panenkou, která vypadá jako prostitutka?“ „Vždyť je ta hra zcela nesmyslná!“ Znáte to. Zatímco své dceři vysvětlujete, že skutečně nepotřebuje vypadat jako Nicki Minaj, proklínáte internetovou dobu a zasněně vzpomínáte na své dětství. Ne, že byste svým dětem nechtěli pořídit to nejlepší, ale znamená to nutně to nejmodernější nebo to, co mají všechny ostatní děti? Neznamená!

Aby z Vašich dětí vyrostly osobnosti

Vzpomínáte na hračky ze dřeva? Nebo vy, později narození, na nafukovací zvířátka od Libuše Niklové? Klasické kostky, Merkur a další hračky, které vyžadovaly dávku fantasie a tvořivosti, dnes už na pultech obchodů nejsou vůbec vidět. Dětem je vše předkládáno na stříbrném podnose a málokterá hračka od nich vyžaduje přemýšlení, nedej bože představivost.

Chcete, aby hračky Vašich dětí byly originální, podněcující a především kvalitní? I dnes se dají sehnat. Jsou unikátní, stylové, krásné… zkrátka – přesvědčte se sami.

Pro nejmenší to nejlepší

Hračky pro nejmenší se většinou omezují na pískátka či žužlátka. Vzpomínáte na kačera? I první krůčky Vašeho dítěte mohou být následovány tahací hračkou. Sloník Indy je vyroben ze dřeva, září barvami a má spoustu kamarádů, mezi kterými si určitě vyberete svého favorita.

Pokud už máte dost polonahých Barbie panenek, zamilujete si originální hadrové panenky, kterým rozhodně nechybí osobnost.

Rozvíjíme kreativitu

Ať už chcete vychovat umělce nebo vědce, kreativní myšlení můžete rozvíjet od malička. Hledání netradičních řešení i rozvíjení estetického cítění je to, co by měly podněcovat kreativní hračky. Samozřejmě tyto hračky vyžadují také notnou dávku času rodiče, ale co bychom pro svá dítka neudělali, že? Můžete se svými dětmi vytvářet koláže, dekorace, přání nebo je nechat tvořit samotné a těšit se na veledíla.

Kde to všechno seženete?

Originální hračky z celého světa pořídíte na ookidoo.com. Z lásky k užitečným a kvalitním věcem dvě maminky vytvořily unikátní kolekci těch nejlepších hraček pro děti. Kladou důraz na design, prvotřídní materiály, respekt k přírodě a praktičnost. Na ookidoo.com se dají nalézt nejen poklady mezi hračkami, ale i stylové vybavení dětských pokojíčků, knížky i oblečení.