Veletrh PRODÍTĚ 2008

Ve dnech 26. – 30. března 2008 se v Brně uskuteční již pátý mezinárodní veletrh potřeb pro děti s názvem PRODÍTĚ 2008. Jedním z mediálních partnerů veletrhu je i server VašeDěti.cz.
Letos můžete na veletrhu také soutěžit o velmi atraktivní ceny…Všichni rodiče mají tedy opět po roce možnost shlédnout pod jednou střechou kompletní nabídku dětského zboží na českém trhu. Přijďte porovnat různorodost nabízeného zboží, jeho kvalitu, vlastnosti a především ceny! A vezměte s sebou své děti, pro které je připraven doprovodný program – Dětský svět.

Na výstavní ploše 3163 m2 rodiče najdou veškeré zboží pro kojence a batolata, kočárky, autosedačky a cyklosedačky, kojeneckou a dětskou výživu, dětskou kosmetiku a hygienu, oblečení a obuv pro děti, ale i oblíbené hračky, knížky pro děti, školní potřeby a podobně. Veletrh je otevřen pro veřejnost 27. – 30. 3. 2008, v době od 9 – 18 hodin, v neděli pak pouze do 16 hodin.

Veletrh doprovází rozsáhlý a atraktivní doprovodný program – Dětský svět, včetně poradenství pro rodiče, ale i soutěží a atrakcí pro děti.
Každý rok rovněž navštíví veletrh nějaká známá osobnost, oblíbená především mezi dětmi. Letos to bude Dáda Patrasová, která má pro děti připravené představení v sobotu 29.3.2008, spojené s její autogramiádou. Kromě toho je připraven pro malé návštěvníky také program na pódiu a soutěže o ceny.
Pro malé manekýnky a manekýny je připravena školička s firmou TAKKO FASHION, pro malé architekty zase školička s firmou CHEVA. Sběratelé KINDER vajíček tu mají možnost výměny svých pokladů na burze, malí motoristé jistě uvítají možnost poradenství, stejně jako malé maminky. Česká televize a Země pohádek mají přichystané své obchůdky, kde si malí návštěvníci jistě něco vyberou. A pokud se maminky budou chtít na chvíli věnovat svým zálibám a v klidu si užívat veletržní atmosféry, je jim zde nabídnuta možnost bezplatného hlídání dětí pro děti od 3 let. Pořadatelé veletrhu myslí i na ty úplně nejmenší návštěvníky a tak zde maminky mohou své ratolesti přebalit či v klidu nakojit.

Pro všechny návštěvníky veletrhu je připravena soutěž o atraktivní ceny. Stačí vyplnit soutěžní kupón a odevzdat jej u příslušného stánku přímo na veletrhu. Podrobné informace včetně kupónu k vytištění najdete ZDE (PDF, 940 kB).