Reportáž z Lunaparku v Centru Babylon Liberec

Najít zábavu pro celou rodinu, když máte jako např. já děti ve věku 8, 10 a 14 let, může být celkem obtížné. Buď to baví mladšího a starší se nudí, nebo naopak. A co teprve, když máte namíchané kluky a holky.

Lunapark v Centru Babylon v Liberci vám tento problém zaručeně vyřeší. Na ploše 3.000 m2  najdete mnoho atrakcí pro děti každého věku a na své si přijdou i rodiče. Do Lunaparku chodím s dětmi už od jejich útlého věku a vždy se zabavíme. Oblíbenost atrakcí se samozřejmě mění. V současné době vede trampolína, elektrická autíčka a laser game, které ale až tak nejsou součástí Lunaparku, ale je možné na ně získat slevu v rámci vstupného do Lunaparku.

Součástí areálu je také občerstvení, takže zábavou můžete skutečně strávit celý den a nemusíte nikam odcházet.

A co vše v Lunaparku najdete?

Prohlédněte si fotoreportáž. Stačí kliknout na první obrázek a dál jen posouvat šipkami dole na stránce.

 

Hlavní přínos Lunaparku v centru Babylon v Liberci vnímám v celoročním provozu a zábavě kdykoliv, za jakéhokoliv počasí. Také množství a rozmanitost atrakcí umožňuje zábavu celé rodině. Bonusem je i jedna ze zaměstnankyň, kterou znám od první návštěvy se svou nejstarší dcerou a která tam pracuje dodnes – tedy celých 14 let. Je velmi milá a hned se lépe cítíme, když ji tam vidíme :-).

Pokud tedy budete řešit, kam s rodinou za zábavou, tak Lunapark v Liberci je rozhodně dobrou volbou.

Informace o otevírací době, ceníku atd. najdete na www.centrumbabylon.cz/lunapark.html.