Předvánoční pohádka O Pejskovi a Kočičce

Milí rodiče, milé děti,
divadelní agentura CESTOU NECESTOU Vás srdečně zve na předvánoční pohádku „O Pejskovi a Kočičce“…
Dvě vstupenky na představení můžete vyhrát v naší soutěži.Představení je určeno pro děti od 3 let a trvá 50 minut bez přestávky.

Pohádka podle knížky J. Čapka je poskládaná z nejznámějších příběhů Pejska a Kočičky. Podíváme se jak šli Pejsek s Kočičkou spolu na výlet, jak si Pejsek roztrhl kalhoty, jak myli s Kočičkou podlahu a nebude chybět ani pečení dortu a zlý pes Franta Kuba z Podlesí.

Představení se uskuteční v neděli 16.12. 2007, a to dopolední od 11h a odpolední od 15h v divadle ACT, Rytířská 31, Praha 1 (hned vedle Stavovského divadla). Vstupenky za jednotnou cenu 80,- Kč si můžete zakoupit přímo v pokladně divadla nebo rezervovat na e-mailu info@dicestounecestou.cz.
Pokladna je otevřena každý den včetně víkendu od 10 do 20h. Místa nejsou číslovaná, divadlo je otevřeno 30 minut před předstevním.

POZOR!!!

Pokud chcete získat dvě vstupenky zdarma, odpovězte na následující soutěžní otázku:

JAK SE JMENOVAL BRATR AUTORA POHÁDKY JOSEFA ČAPKA?

Správné odpovědi zasílejte do pátku 14.12. 2007 do 18:00 na e-mail info@dicestounecestou.cz. Připojte svoje jméno a číslo mobilního telefonu, do předmětu emailu uveďte „Soutěž VD“. Vylosovaného výherce budeme kontaktovat a vstupenky si vyzvedne před představením na pokladně divadla.

Přejeme hodně štěstí do soutěže a věříme, že i když nevyhrajete, přijdete se na pohádku s dětmi podívat a strávíte s námi příjemné chvíle v tomto předvánočním čase.

divadelní agentura CESTOU NECESTOU, www.dicestounecestou.cz.