Nové rodinné centrum na Andělu

Dne 18. listopadu 2008 v 9:00 hodin ráno bude otevřeno na Praze 5 nové Rodinné centrum Andílek – přímo na Andělu, v historické Ville Portheimce.
Rodinné centrum Andílek nabídne rodičům s dětmi kurzy cvičení, zpívání, výtvarné a dramatické výchovy a kurzy hraní vedené Montessori metodou…Dne 18. listopadu 2008 v 9:00 hodin ráno bude otevřeno na Praze 5 nové Rodinné centrum Andílek – přímo na Andělu, v historické Ville Portheimce.
Rodinné centrum Andílek nabídne rodičům s dětmi kurzy cvičení, zpívání, výtvarné a dramatické výchovy a kurzy hraní vedené Montessori metodou. Kromě kurzů pro rodiče s dětmi centrum nabídne svým klientům dopolední i odpolední školičky s různým zaměřením vedené vysoce kvalifikovanými lektorkami. V centru bude také k dispozici herna pro děti otevřená pro veřejnost každý pracovní den od 9 do 18 hodin nezávisle na dalším programu centra.
Centrum svými službami reaguje na potřebu mladých rodičů v oblasti vzdělávání dětí, překonávání sociální izolace rodičů na rodičovské dovolené a slaďování profesního a rodinného života.
Rodinné centrum Andílek je novým projektem koordinátorek Rodinného centra Paleček. RC Paleček úspěšně poskytuje služby rodinám s dětmi na Praze 3 déle než dva roky. Více informací na www.rcandilek.cz a www.rcpalecek.cz.

Tisková zpráva – Nové rodinné centrum přímo na Andělu