Kam s dětmi? Poraďte se s námi – poraďte vy nám!

Rádi bychom vám představili náš partnerský server určený rovněž pro rodiče. Na www.akce-novinky.cz najdete tipy, jak strávit čas s dětmi i bez nich. Rovněž můžete pozvat ostatní rodiče na akci, kterou pořádáte nebo na kterou se sami chystáte, od 23. do 27. dubna navíc za vkládání pozvánek můžete vyhrát v naší soutěži…


„V neděli bude škaredě, kam vyrazíme s dětmi za zábavou?“
„Celý příští týden budeme mít návštěvu, jaký program vymyslíme dětem?“
„Příští týden jsme připravili karneval, jak nalákat co nejvíce rodičů s dětmi?“

Kladete si občas tyto nebo podobné otázky? Možná pro vás máme zajímavý tip.
Vloni na podzim jsme uvedli do provozu nové internetové stránky, které najdete na adrese www.akce-novinky.cz.

Jedná se o kalendář akcí a přehled novinek určených především pro děti, případně pro rodiče (např. přednášky o výchově). Usilujeme o to, abychom zde soustředili co nejvíce pozvánek na akce pro děti i celé rodiny. Najdete zde pozvánky na přednášky, festivaly, výlety, módní přehlídky, divadelní představení, výtvarné dílny, dětské tábory a další zajímavé akce.

Zároveň vás chceme ve spolupráci s výrobci, dovozci a prodejci informovat i o novinkách na trhu s dětským a kojeneckým zbožím.

Abychom vám propagované akce a novinky co nejvíce přiblížili, připravujeme pro své návštěvníky soutěže o věcné ceny a vstupenky. Pravidelně soutěžíme s nakladatelstvím Fragment o krásné knížky pro děti i dospělé.

Připravujete vy sami výtvarnou dílničku, přednášku o výchově, relaxační pobyt pro těhulky nebo jakoukoli další obdobně zaměřenou akci? Nebo se na nějakou sami chystáte?
Dejte o ní vědět i prostřednictvím serveru Akce-Novinky.cz dalším rodičům. Pomůžete ho tak plnit zajímavými pozvánkami. Čím více jich bude, tím více zájemců si je bude číst a pak je i navštěvovat.

Vložte co nejvíce pozvánek v době od 23. do 27. dubna – každý den vybereme jednoho ze zadavatelů, který od nás dostane 2 VIP vstupenky do multikin Palace Cinemas v Praze (Nový Smíchov, Slovanský dům, Park Hostivař, Letňany) a v Brně (Velký Špalíček, Olympia).

Pozvěte na zajímavou akci ve svém okolí ostatní rodiče, příště pozvou oni vás.

Budeme se těšit na vaši návštěvu!
www.akce-novinky.cz