Divadlo patří dětem

Jako každý rok i letos jsem spolu s dětmi navštívila již po deváté akci Divadlo patří dětem v Příbrami, které se konalo letos 24. 5. 2015 od 9h-18h. Při vstupu zaplatíte za každou osobu 60 Kč, po té je pak vše zdarma (pohádky v divadle a v kině, pouťové atrakce – řetízkový kolotoč, kolotoč pro nejmenší, aquazorbing, nafukovací hrady a klouzačky, houpačky- lodičky, malování na obličej, jízda mašinkou okolo celého areálu, jízda na koních, jízda hasičským autem a dalších desítek věcí).

Každý rok se město snaží udělat v akci různé změny, například jeden rok umožnilo dětem si zahrát na popeláře, kdy dorazilo popelářské auto spolu s novou popelnicí a popelářskou vestou a každé dítě si mohlo vyzkoušet být popelářem, jiný rok třeba přiletěl vrtulník a děti si do něj mohli vlézt a jaký to byl pro ně zážitek, když vrtulník na konci akce odlítal a jim přímo nad hlavami zakroužil a frrr pryč 🙂 Už se nemůžeme dočkat za rok jaké překvapení nás tam bude čekat…

Tento článek byl zařazen do soutěže o knihy pro děti, nezapomeňte proto prosím po přečtení na hvězdičkové hodnocení ;-).