Děti budou mít na veletrhu ITEA o zábavu postaráno

Na začátku října proběhne již 21. ročník veletrhu hraček ITEA, který návštěvníkům nabídne nejen spousty hraček, stolní a společenské hry, stavebnice, modely, kojenecký sortiment a řadu novinek, ale především je pro malé návštěvníky připraven bohatý doprovodný program.Hned první den veletrhu, ve čtvrtek 1. října 2009, zde mohou děti potkat Michala Nesvadbu z Kouzelné školky, který zde bude mít od 15 hodin autogramiádu na stánku firmy NOE.

Každé dítě si najde to své – můžete se těšit na divadlo, soutěže, tanec, loutky a ještě mnohem více

Děti, které rády soutěží, dostanou u vstupu soutěžní kartu – na té bude vypsaných 8 firem, které připraví zábavné úkoly. Po splnění každého úkolu dostane dítě razítko na kartu a k tomu malý dárek. Po nasbírání všech 8 razítek se vhodí soutěžní karta do slosovacího boxu a vaše dítě dostane sladkou odměnu. Každý den se vylosuje 10 výherců a ti si budou moct vybrat velký dárek.

V průběhu veletrhu se bude hrát divadelní představení „S mašinkou v ZOO“, loutkové divadlo zase představí originální loutky Ježíška, starší děti si mohou doslova vytančit taneční podložku na stánku firmy VISO SPORT nebo si mohou zahrát na horolezce na připravené lezecké stěně. Nebude chybět ani kreslení a odvážnější děti si budou moct nechat pomalovat i obličej.

S přicházejícím podzimem ubývá možností, jak s dětmi trávit volný čas. Určitě ale nebudete litovat, když s dětmi ve dnech 1. – 4. 10. 2009 vyrazíte do pražského veletržního areálu Letňany na veletrh hraček.

Od 21. do 26. září mohou tři z vás vyhrát 2 vstupenky na veletrh ITEA v naší soutěži Víte…?.