Archivované diskuze jsou určeny pouze ke čtení.
Pekárna
Rozhodla jsem si pořídit domácí pekárnu,potřebuji poradit jaké máte zkušenosti, jakou značku zvolit a podle čeho vybírat,zjistila jsem že se liší i velikostí.děkuji
Lenous, díky moc za radu, hned jsem Pavlince napsala.
Už jsem to našla, článek se jmenuje Domácí pekárna, autorkou je Želvíček a nepletla jsem se, Pavlinkav tam opravdu dost odborně radila. Zkoukni to, zadej si název nebo podle autora a najdeš to rychle.
Sončo, koukni do článků v historii, tam tohle holky řešily, nebo se s důvěrou obrať na Pavlinkav (osobní vzkaz), která radila a pekárnu má.
Asi se zeptám hloupě, ale na pečení v pekárně potřebuji nějaký speciální typ mouky nebo stačí obyčejná?
Díky moc.
já mám Etu Harmony a moc jsem spokojená, má dvě velikosti bochníku
Pardon SEHR GUT není značka, ale ocenění. Značka pekárny je Unold Onyx.
Ahoj hhana, pekárnu už mám asi 2 roky. Za nic bych jí nevyměnila, i když chleba peču sporadicky. Hodně ji využívám na zadělávání těsta. Peču v ní sekanou nebo zapékané těstoviny, moučníky…
Vybírala jsem jí podle testů v Německu, má značku SEHR GUT. Jmenuje se UNOLD Onyx. Vybírej i podle toho k jakému účelu jí chceš (např. bezlepková dieta). Co se velikosti týče, záleží na tom, jak veliká rodina jste a také na tom jací jste jedlíci.
Pečení zdar.