Archivované diskuze jsou určeny pouze ke čtení.
jak zavařovat příkrm
Ahoj chtěla jsem se zeptat,jak se zavařuje příkrm.Konkrétně masová směs z bramborem.To zmražení je rychlé,ale moc mě to nevyhovuje.Chtěla bych vyzkoušet zavařovat, ale nevím jak na to.Díky za rady El
Ahoj, doporučovala bych ti zavařovat bez brambor, jen maso. Přílohu je nejlépe připravit čerstvou. A jak na to? Připravenou směs dáš do vyvařených skleniček (lepší jsou menší, tak akorát na jednu porci), naskládáš je do hrnce (na dno si dej složenou utěrku, pak skleničky tak neskáčou) a zalij do poloviny vodou, přiveď k varu, stáni plamen a vař 20 minut. Pak je z vody vytáhni a obrať dnem vzhůru, nech vychladnout a druhý den celý zavařovací proces opakuj. Jen tak máš jistotu, že se nic nezkazí. Jen bych doporučovala maso před zavařováním nedělat úplně do měkka, protože zavařováním se dodělá. Vše mám z chytré knížky, před 2 lety jsem taky řešila co malýmu s sebou na dovolenou a tenhle způsob je dobrý, pokud nechceš nakoupit již hotové příkrmy. Zavařování zdar! Marcela.