Archivované diskuze jsou určeny pouze ke čtení.
sušené maso v těhotenství
Dobrý den,
jsem v 6 měsíci těhotenství a zajímalo by mě zda je vhodná konzumace doma sušeného hovězího masa? zda takováto tepelná úprava je vyhovující?(sušeno čerstvé hovězí maso – na tenké plátky, v klasické sušičce 15 hodin na 56-60 ´C , mockrát děkuji za odpověd, iva
Diskuzi založil/a ivax 22.4.2010.
Dobrý den Ivo, občasná konzumace by vadit neměla, mějte jen na paměti, že v domácím prostředí není výroba ani složení sledováno, takže opravdu jen občas. Sušené maso je energetická bomba (má podobné účinky jako energetické nápoje) – 25 g sušeného masa odpovídá 60 g syrového.
Velmi pěkný článek najdete na http://www.vareni.cz/trendy/susene-maso-aneb-co-bychom-meli-vedet/?idp%5B14441%5D=on&bt=5#diskuze-vypis