Archivované diskuze jsou určeny pouze ke čtení.
SD: Vaříte podle televizních pořadů?
Zapojte se aktivně do další sponzorované diskuze. Tentokrát se pustíme do vaření…
V poslední době je asi nejpopulárnějším fenoménem vaření podle Ládi Hrušky. Recepty každý den vysílá nejsledovanější zpravodajská relace v České republice, sdílejí se na sociálních sítích i na specializovaných kuchařských webech. Láďa Hruška sestavil sbírku unikátních a většinou jednoduchých receptů na přípravu domácího pečiva, mléčných výrobků, polévek, sladkých i slaných hlavních jídel, dezertů, moučníků a dalších jídel doslova za pár korun, ve své knize Vaříme s Láďou Hruškou.
Vaříte podle televizních pořadů?
Zkoušeli jste vařit podle receptů Ládi Hrušky?
Jaký je váš oblíbený televizní recept?
Myslíte si, že dobré jídlo zvládne připravit jen profesionální kuchař?
Vaše názory nás zajímají! Pište je do komentářů v této diskuzi. Jako odměnu máme pro dva z vás připraven titul Vaříme s Láďou s Hruškou, který věnoval partner diskuze, nakladatelství Ikar.
Díky této unikátní kuchařce podráždíte chuťové buňky a potěšíte peněženku! Nechybí recept na legendární chipsy z kuřecích kůžiček, koblihy z trouby nebo domácí pribinák. Suroviny v jednotlivých receptech jsou podle zvyku Ládi Hrušky přepočítané na hrnky, lžíce a špetky a doplňují je údaje o jejich ceně.
Info k soutěži najdete na soutěžní stránce.
Podle televizních pořadů vařím moc rád.Většinou mě recept zaujme,tak ho hned vyzkouším uvařit.
Ano,zkouším vařit podle Ládi Hrušky,jeho recepty jsou nenáročné a velice levné.
Naposledy jsem zkoušel udělat Cukeťák na plech to se mi povedlo,po něm se jen zaprášilo.
Skvělé byly mini langoše či koblihy,prostě recepty jsou rychlé a chutné.
Dobré jídlo zvládne i kuchař jako amatér,kterého baví vařit a experimentovat v kuchyni.
Podle tv pořadů o vaření jsem vařila, když mě něco zaujalo, viděla jsem přípravu i jak to vypadalo. Nejvíce mám receptů a vyzkoušených jídel z primy, ještě když byl pořad Mňam – prima vařečka. Uváděl to Zounar a po něm ještě nějací kuchaři, ale pak to už brzy padlo. Když začalo Prostřeno, tak taky pár jídel jsem ráda vyzkoušela. V poslední době se nedívám na vařící pořady – nemám čas a už ani moc chuť. Některé jsou o taktice při soutěži, jiné zase o surovinách, které nemůžeme dovolit a už mi příjde, že v tv není nic jiného, než vaření.
Láďu Hrušku neznámnijak detailně, to, co jsem viděla nevypadalo špatně, bylo to pod jeho heslem “rychle – levně“. Ale nezkoušela jsem nic. Spíše už dám na kolegyně a kamarádky, které řeknou, co vařily a jak to chutnalo.
Oblíbený recept nemám, protože už si nepamatuji, co bylo z tv a co odjinud. Ale vím, že jsem dělala nějaké AZU po tatarsku, a bylo to dobré, ale to bylo spíše z důvodu, že jsem to viděla u dětí ve školce, tak jsem chtěla vědět, co to jedly 🙂
A myslím, že dobré jídlo může uvařit kdokoliv, kdo má chuť, koho to baví si s ním pohrát, experimentovat a má k tomu vztah. Ale i ten, kdo nerad vaří, může uvařit dobře – já nesnáším guláš a sekanou, ale celá rodina to po mě chce, že prý to umím nejlépe ochutit 😀 *
Já podle televizních pořadů moc nevařím, spíše si občas kupuji ty “sešitové Kuchařky“, jak uvařit levně a rychle, protože přes týden opravdu potřebuji jen nějaké rychlovky, na vyváření není čas a díky nim má moje rodina k večeři občas i něco jiného než chleba obložený chlebem nebo párky. 🙂 Podle Ládi hrušky jsem zkoušela domácí pribiňák a malé mini mini langoše. A musím říct, že velká spokojenost, doma mě všichni chválili jako nějakou kuchařskou hvězdu. 🙂 Myslím, že vynikající jídlo zvládne uvařit i kuchař – amatér, jde spíš o to, zda vás to baví nebo vaříte z “musu“. ( Což je u mně většinou 🙂 ).Ale někdy mě to chytne a to občas zapojím i fantazii, ale je fakt, že dvakrát stejné jídlo neudělám pokaždé vypadá trochu jinak a má i jinou chuť :-), nepočítám samozřejmě českou klasiku.
osobně jsem nezkoušela nic moc…dřív podle prostřeno kyž mě zaujali nějaké jednohubky nebo tak něco
RÁDA SE NA VAŘENÍ KOUKÁM
podle Hrušky kluk zkoušel pizzu, připravil ji než jsme dorazili domů A JÁ MYSLELA ŽE MĚ ŠVIHNE -dal na to dva balíčky šunky, sýru, a místo pečícího papíru použil složený papír od kytky
a pak ještě zkoušel smetánek…takže výhra by spíš byla pro něj, protože ho sleduje Míša
myslím že dobré jídlo se nechá připravit kýmkoliv kdo k tomu má trochu cit, chuť imrovizovat a zkoušet kombinace atd…
Vaříte podle televizních pořadů?
Mám ráda rychlé a jednoduché recepty. Málokdy mě nějaký recept v televizi zaujme natolik, abych ho pak vyzkoušela. Nejsme žádní dietáři, ale ta jídla jsou na nás většinou moc hutná, mastná, těžká.
A ta jídla, která mě lákají, mívají milion exotických přísad a koření a to nebudu kvůli tomu kupovat, na nic jiného bych to nevyužila a je to zbytečě drahé.
Zkoušeli jste vařit podle receptů Ládi Hrušky?
Ne, zatím ne. Ale koblihy z trouby jsem loni zkoušela podle receptu od kolegyně. Byly překvapivě dobré.
Jaký je váš oblíbený televizní recept?
Zatím žádný. Ale na internetu jsem našla recept na kuřecí medajlonky, které jsem zařadila do jídelníčku:
Kuřecí řízky nakrájet na medailonky, nasolit, osušit ubrouskem. Obalit v solamylu a lehce poprášit sušeným česnekem. Opéct na pánvi. Děláme k tomu brambory, kaši, nebo citronové brambory (=rozmačkané brambory ochucené trochou olivového oleje a citronem).
Myslíte si, že dobré jídlo zvládne připravit jen profesionální kuchař?
Pokud mám dobrý a jednoduchý recept, zvládnu uvařit to samé co profesionál…možná 🙂
Někdy vařím podle receptů z televize,ale recepty Ládi Hrušky mě zaujaly,protože je to vaření rychlé a hlavně levné a z dostupných surovin.Několik receptů jsem vyzkoušela a byly skvělé.Např. Melounová zmrzlina ,za kterou jsem sklidila od vnoučat pochvalu nebo veky,knedlíky apod.
Vím,že našim předním kuchařům se jeho vaření moc nezamlouvá,ale dneska lidé obracejí každou korunu a toto vaření vyhovuje spoustě lidí.
Dobrý den!
Já občas vařím i podle televizních pořadů. Záleži na tom, jak mě recept zaujme.Musí v něm být běžně přístupné suroviny a nesmí být složitý.
ahoj, tak já vařím podle tv pořadů občas. Jídlo mě musí hodně zaujmout abych se do toho pustila, ale párkrát již na to došlo. Podle Ládi Hrušky jsem něco již uvařila/upekla. Byl to chleba, croasanty, šneci.. asi nejvíc mi chutnali šneci z kynutého těsta. Můj názor je, že dobré jídlo vám většinou uvaří máma (jsme na něj zvyklý z domova). Jít na jídlo k profesionálům do restaurace vám na sto procent nezaručí, že si pochutnáte. Je profesionál a profesionál, že 😀 No ale ke Zdeňkovi Pohlreichovi bych na obídek .
Zapojte se aktivně do další sponzorované diskuze. Tentokrát se pustíme do vaření…
V poslední době je asi nejpopulárnějším fenoménem vaření podle Ládi Hrušky. Recepty každý den vysílá nejsledovanější zpravodajská relace v České republice, sdílejí se na sociálních sítích i na specializovaných kuchařských webech. Láďa Hruška sestavil sbírku unikátních a většinou jednoduchých receptů na přípravu domácího pečiva, mléčných výrobků, polévek, sladkých i slaných hlavních jídel, dezertů, moučníků a dalších jídel doslova za pár korun, ve své knize Vaříme s Láďou Hruškou.
Vaříte podle televizních pořadů?
Zkoušeli jste vařit podle receptů Ládi Hrušky?
Jaký je váš oblíbený televizní recept?
Myslíte si, že dobré jídlo zvládne připravit jen profesionální kuchař?
Vaše názory nás zajímají! Pište je do komentářů v této diskuzi. Jako odměnu máme pro dva z vás připraven titul Vaříme s Láďou s Hruškou, který věnoval partner diskuze, nakladatelství Ikar.
Díky této unikátní kuchařce podráždíte chuťové buňky a potěšíte peněženku! Nechybí recept na legendární chipsy z kuřecích kůžiček, koblihy z trouby nebo domácí pribinák. Suroviny v jednotlivých receptech jsou podle zvyku Ládi Hrušky přepočítané na hrnky, lžíce a špetky a doplňují je údaje o jejich ceně.
Info k soutěži najdete na soutěžní stránce.