Archivované diskuze jsou určeny pouze ke čtení.
biskitkové cukroví
Ahoj, zkoušel někdo jednoduché cukroví z BISKITŮ? Jsou to ovesné minisušenčičky a slepila jsem je krémem. Pak napůl namočila v čokoládě.
Musím se s tímhle jednoduchým receptíkem podělit, protože je to fakt rychlá bašta a myslím, že byla chyba je dělat takhle dopředu. Do svátků mi je děcka zlikvidují.:o)) Budu muset dělat nové ´o(
u nás jasně vedou neutrální sušenky – bebe jsou jemné, levné a chuťově se přizpůsobí krému (může se udělat jakákoliv příchuť – kakao, kokos, rum…), slepovali jsme i bebe dobré ráno normální i mini, taky to nebylo špatné, ale jen máslovým neochuceným krémem, bo sušenky jsou chuťově výrazné, kdykoliv zbyde krém ze zákusků, tak slepujeme piškoty
dělávali jsme čajové pečivo (recept co je na solamylu), ty byly taky dobré – slepované i polomáčené v čokoládě (samotné to byly suchary něčím je navlhčit bylo třeba)
a co jsem si teď vzpomněla na dobrou mňamku – perník na strouhání nakrájet na plátky obalit v čokoládové polevě a v kokosu – taky žravá záležitost, což mi připomíná, že bych dva perníky na strouhání měla ještě mít … to bude zase žranice…
Bamisko, já dělám podle tohoto receptu z mmb
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=127825
Jsou výborné 🙂
tak to jo díky…jsem myslela jestli neděláte i to těsto a pak se to třeba něčím nevytláčí jednou jsem viděla takovou pistoli….
jaké sušenky nejraději používáte?
bami to není žádná věda – sušenky dle chuti, krém dle chuti, poleva dle chuti – sušenky slepíš krémem a namočíš v polevě, co bys chtěla za recept? klasiku jako nepečený bebe zákusek znáš, že jo? 😉
u nás vede klasický máslový krém nastavený pudinkem ale vím že někdo dělá žloutkový nebo tvarohový
teda další kdo dělá a soukromničí…potřebuju k tomu víc než drobky na talířkách po sušenkách….a čím to děláte ??
Sušenky děláme, děti maji rádi oreo sušenky a musím říct, že jsou “žravé“, ty kupované mi teda moc nechutnají, ale tyto, jsou dobré 🙂
no to je fajn že mi tu děláte laskominy, ale kde je recept a postup jak na to??? a co fotečka pro představu? nebyla by?
doma slepované sušenky děláme běžně ať už jde o ovesné pšeničné nebo celozrnné nebo jen o piškoty – takový piškot krém piškot a třeba i banán a čokoláda a nechat uležet jeden den … mňam … je to doslova sežrané za pár minut a člověka pak mrzí, že s tím měl tolik práce
dopředu se nevyplatí dělat žádné cukroví – v sobotu jsme dělali perníčky z kila mouky a už jich je polovina 😉