Archivované diskuze jsou určeny pouze ke čtení.
Sekaná
Máte nějaký tip, osvědčený propočet nebo jednoduše, kolik dáváte soli do mletého masa na karboše a sekanou?
Já to prostě neumím odhadnout. Moje babička ochutnávala syrovou směs a podle toho dochucovala. Mamka a já to dělám tak, že když si myslím, že to by mohlo být už vše, tak usmažím jeden kousek a podle toho dochucuju. Nicméně se mi stává, že sekanou přesolím, což už moc spravit asi nejde.
Tedy se ptám, kolik soli na kg masa??? Beru v potas, že se přidávají i kořenící směsi, kde je také sůl obsažená.
Díky *
Diskuzi založil/a Ježeček 23.2.2013.
Nevím, jak jste to dokázali, ale dostali jste se na stránku, která v této diskuzi neexistuje. Vyberte si nějakou z nabídky níže, tam byste měli mít už větší štěstí.
Stránky: 1