Provozujeme:     České-soutěže.cz     KrálovstvíLátek.cz     Termofor.cz        Partner:    Pro Alergiky 
Přišli jste jen na čumendu? ...i vy můžete být součástí všeho, co tu vidíte... stačí se zaregistrovat.

Diskutárna

Diskutárna » Rodinná (i jiná) témata » Výživa, vaření, recepty » Jak moc předem lze upéct cukroví?



Jak moc předem lze upéct cukroví?
semelkasemelka
3.10.2012 v 18:45:43

Omlouvám se, že začínám plašit s vánocemi, ale musím to začít nějak plánovat, protože 20.12. mám termín, takže je dost pravděpodobné, že moje obvyklé “14 dní před vánoci stačí“ bude mimo hru. Jak moc se dá péct cukroví dopředu? na začátku listopadu by měly být i nová kuchyň, vydrží to měsíc a půl? Chladno máme, i když zatím nevím jak moc jsou sklepy vlhké. Nehodlám to s cukrovím nijak přehánět – prostě jen rohlíčky, linecké, perníčky co jsou ihned měkké, a pár podobných drobností (ne víc jak 6 druhů celkem). Taky, co čokoláda? Na vánoce vždy vařím, ale vůbec nemám tuchu o trvanlivosti, bo nikdy nevydržela déle jak týden :D vím, že v mrazáku to vydrží i rok, ale tam bych ho nerada dávala. Prostě to musím rozplánovat, abychom zvládli přípravu na mimčo i přípravu na vánoce ;)

Stránky: [1]
Anonym
10.10.2012 v 22:23:20

Semelko,ja zacnu( verim,ze i letos,trosku resim jine)pect ca za 2 tydny,delam to tak kazdy
rok,bez obav :-D( pecu ca 22 l..)

pernicky,vanilkace,linecky….vse vydrzi,jelikoz jeste i v breznu,vytahuji vanocni :-)
vanocni cukrovi,je vymyslene,po storoci tak,ze vydrzi :-)
a az v prosinci dodelam par tech,kde je krem- klasterni rohlicky…a nepeceny kulicky..
a hotovo :-D

bamiskabamiska
10.10.2012 v 8:20:36

tak peču jak říkáš těsně před vánocemi…u nás hlavně proto že by mi to do vánoc snědli….
ale tvoje situace je trochu jiná…myslím jak píší holky bud ten mrazák, anebo upéci a neplnit..
já bych se do toho pustila během začátku prosince, jestli toho neděláš kvanta tak to máš za chvilku hotové…
a nebo by letos babičky nenapekli vyjmečně?

nuninka
10.10.2012 v 8:11:40

Semelko, začít můžeš už na konci listopadu – perníčky, linecké atd…
Klidně si nachystej a upeč i na ty co budeš slepovat krémem, dej je do dozy, označ si to a pak už budeš jenom slepovat.
Jenom to dej do chladu.

Králíček4Králíček4
3.10.2012 v 19:23:02

Semelko,pokud máš mrazák,tak klidně začni hned.Upeč a naplněné to šupni do platových krabiček do mrazáku.Rozmražené je to během chvilky a jako čerstvé.Mrazím tak po vánocích co zbyde,aby bylo na velikonoce a houby,nic na ně nezbyde.Krabice nenápadně z mrazáku zmizí.

Stránky: [1]



Co nového na VD?

  • Védéčkoviny - přehled VD událostí uplynulého týdne.
  • Nové diskuze za posledních 7 dní
  • VD S.O.S. aneb Pomóóóc, já se tu nevyznám
  • KLUBko - uživatelský účet



    Zaregistrovat se
    Zapomněl/a jsem heslo

    Přečtěte si nové komentáře

    Nepřehlédněte

    Náš tip

  • Těhotenství týden po týdnu a vše o těhotenství na webu Rodicka.cz.
  • Školní batohy pro prvňáčky i studenty. Výběr aktovek, tašek a školních potřeb, odborné poradenství.


  • © 2004 - 2016 VašeDěti.cz - Mgr.Petra Vymětalová. | ISSN 1801-2892 | Právní ujednání | | Redakce | Užitečné odkazy TOPlist