Archivované diskuze jsou určeny pouze ke čtení.
Recepty
Chodí mi hromady receptů emailem. Neříkám, jsou to jídla lákavá. Teď jsem četla recept na zákuseček, jedna báseň. Jenže pro mě jsou ty recepty čímdáltímvíc nesrozumitelnější. Prdopeč jsem si nějak odvodila. Ovšem – vše na krém do uzavřené nádoby, prohrkáme a .. – tomu nerozumím. To se promíchá v lecjaké krabičce do stavu krému? A co mi činí obrooovské potíže, je, jakou zvolit velikost plechu na uváděný recept. Podle čeho usoudíte, jestli to dáte do dortové formy, dvaceticentimetrového či půlmetrového plechu? Přece to pak musí mít určitou výšku a jak to poznám?
Děkuji předem za vaše rady. Jak jsem stará, tak jsem … v tomto nevědoucí.
Diskuzi založil/a Zava 8.4.2010.
Nevím, jak jste to dokázali, ale dostali jste se na stránku, která v této diskuzi neexistuje. Vyberte si nějakou z nabídky níže, tam byste měli mít už větší štěstí.
Stránky: 1